Foreløpig ingen kontrakt på bordet

Liverpool og Raheem Sterling sine representanter har foreløpig ikke kommet til enighet om spillerens nye kontrakt, men klubben føler seg trygg på at han vil signere.

Det har vært ventet at Raheem Sterling vil underskrive en ny kontrakt når han fyller 18 år om 10 dager, men foreløpig har ikke partene kommet til enighet. Troverdige Andy Hunter i The Guardian skriver at Ian Ayre møtte 17-åringens representanter tidligere denne uka, men Sterling har så langt ikke fått et formelt kontraktsforslag.

Sterling, som har debutert for det engelske landslaget tidligere i høst, har nå startet 14 Premier League-kamper. Dette gjør at spillerens agent vil føle han har gode kort på hånden når han skal fremforhandle den nye avtalen. Spilleren er fremdeles på kontrakten han underskrev da han kom til klubben fra Queens Park Rangers i 2010. Den nåværende avtalen utløper sommeren 2014.

Manchester City og Chelsea skal begge følge situasjonen. Liverpool føler seg trygge på at Sterling kommer til å skrive under, og at han ønsker å bli i klubben nå som han har spilt seg til fast plass på førstelaget. Klubben vil dog ikke diskutere forhandlingene i media, skriver Hunter.