Forlenger samarbeidsavtale

Maxxis Tyres har vært en av Liverpools samarbeidspartnere de siste tre årene. Nå forlenger Liverpool FC avtalen med den globale dekkprodusenten helt til 2015.

Maxxis Tyres ble samarbeidspartner med Liverpool FC i 2009, og dekkprodusenten og fotballklubben har hatt et fruktbart samarbeid siden den gang. Maxxis Tyres er en av de største dekkprodusentene i verden, og distribuerer dekk til mer enn 150 land i Europa, Asia og Nord-Amerika.

- Vi har brukt tid på å forme vårt samarbeid med Maxxis, akkurat som vi gjør med alle våre samarbeidspartnere, slik at vi kan sette oss felles mål på en effektiv måte, og sørge for at merkenavnene når ut til folk, sier administrerende direktør Ian Ayre i Liverpool FC til fotballklubbens nettsted.

- Jeg er henrykt over å kunne bekjentgjøre denne kontraktsforlengelsen i dag, og vi ser frem til å jobbe sammen med Maxxis de kommende tre sesongene, legger han til.

- Det er fantastiske nyheter at vi har forlenget vår samarbeidsavtale med Liverpool FC frem til 2015. Vi har bygd et sterkt forhold til klubben og supporterne de siste tre årene, og vi ser frem til å utvikle vårt suksessfulle samarbeid de kommende sesongene, sier Derek McMartin i Maxxis Tyres.