Fornøyd juniortrener

Trener for Liverpool U18, Steve Cooper, var meget tilfreds etter at hans gutter i dag vant med 3-0 mot Middlesbrough.

- Etter at vi tok tak i kampen etter om lag et kvarter synes jeg vi spilte slik vi ønsker å spille, sa Cooper til LFC TV etter seieren mot Middlesbrough.

- Vi scoret tre fine mål som resultat av at vi holdt på ballen, slo pasninger og spilte som et lag. Det var tre gode avslutninger, men sjansene ble skapt som følge av godt spill. De er slik vi ønsker å opptre og vi mener er den beste måten å utdanne spillere på.

- Jeg synes også vi presset meget godt i dag og sørget for at Middlesbrough ikke fikk etablert noe spill, i det hele tatt viste guttene riktig innstilling.

- I 2.omgang var vi opptatt av at konsentrasjonen skulle beholdes. Vi ønsket å score flere mål, men ikke gjennom å jage men ved at vi spilte oss til sjanser. Igjen viste vi en god mentalitet.

- Akademiet er en god plass å være på nå, kommenterte Steve Cooper etter at flere unggutter har fått prøve seg på førstelaget denne sesongen. En står også overfor en internasjonal uke hvor flere juniorspillere antas å bli invitert for å trene med Brendan Rodgers og hans gjenværende spillere. – Spillerne vet at det er en mulighet til å få komme til Melwood og det gir alle et løft.