Fornøyd med egen prestasjon

Brad Jones sa seg fornøyd med egen prestasjon etter å ha spilt fra start for første gang i ligasammenheng for Liverpool i går.

Jones erstattet hamstringskadede Pepe Reina, og holdt nullen mot The Royals. Dermed sikret Liverpool seg sin første hjemmeseier for sesongen.

- Det ble en fin ettermiddag. Jeg er fornøyd med å komme tilbake etter landslagsoppdrag og holde nullen. Jeg er glad for seieren. Ut fra spill og sjanser fortjente vi kanskje en litt større seier enn bare ett mål, for totalt sett dominerte vi kampen og fortjente de tre poengene, sier Jones til Liverpoolfc.com.

- Ettersom minuttene tikket av sted og vi ikke klarte å øke ledelsen, ble vi litt nervøse. Men forsvarerne spilte solid. Alle bidro, og sørget for at vi ikke fikk baklengsmål slik at vi tok den seieren vi fortjente, fortsetter han.

- Det var viktig å få sesongens første hjemmeseier, slik at dette ikke ble et tema utover høsten. Du ønsker ikke å gå lenge uten hjemmeseier, slik at det påvirker selvtilliten til laget. Frem til nå har det ikke påvirket selvtilliten negativt. Vi har hele tiden hatt troen på det vi har drevet med. Det var uansett godt å få denne seieren, og nå kan vi fortsette å spille vår fotball og forhåpentligvis få enda flere gode resultater.

- Det er keeperens jobb å holde buret rent. Jeg er fornøyd med at jeg klarte det, og får spille på Anfield foran våre fans. Når jeg holdt nullen forsvarer jeg min plass på laget, mener jeg.

- Pepe jobber hardt, og har spilt mange kamper, men både jeg og Peter Gulacsi jobber også hardt hver dag i håp om at vi skal få en sjanse. Vi jobber godt som gruppe, og jeg håper det fortsetter slik.

Jones håper også å få spille torsdagens Europa League-kamp mot Anzhi Makhachkala på Anfield.

- Selvtilliten har ikke blitt dårligere etter dette. Den har heller trolig vokst litt med seieren over Reading. Anzhi er et godt lag. De har en topp manager og toppspillere. Vi må sørge for å gjøre jobben vår, og kontrollere dem, i stedet for å la dem diktere begivenhetene. Forhåpentligvis tar vi tre poeng og fortsetter den gode trenden.

- Vi får se om jeg får en ny sjanse mellom stengene. Jeg håper det. Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig. Jeg ivrer etter spilletid, slik at jeg kan få vist hva jeg kan. Dersom det skjer, hadde det vært flott.