Fornøyd med seier

Alex Inglethorpe sa seg tilfreds med 2-1 borte mot Fulham, i den første kampen han ledet Liverpool U21 i ligaen.

Alex Inglethorpe har tatt over for Rodolfo Borrell som trener for Liverpool U21, etter at spanjolen har fått en sjefstilling på akademiet. Den tidligere juniortreneren til Tottenham startet med seier i NextGen, og fulgte i dag opp med å lede sitt lag til 2-1 mot Fulham.

- Vi startet frist, kontrollerte tidlig kampen og fikk en flott scoring ved Adam Morgan, fortalte Inglethorpe til LFC TV etter seieren i London.

- Siden begynte en løs gressmatte å kuttes opp og vi slet med pasningspillet, og Fulham tok over de siste 20 minuttene av 1.omgang.

- Jeg var derfor fornøyd med at vi greide å ta over initiativet igjen i 2.omgang, og til slutt tok hva jeg synes var en fortjent seier.

- Før kampen følte jeg et press siden alle fortalte meg at vi var ubeseiret og de minte meg om hvor bra Rodolfo har gjort det, slik at det var deilig med tre poeng, fortsatte treneren smilende.

Inglethorpe ble så spurt om de to målscorerne Adam Morgan og Krisztian Adorjan.

- Adam Morgan har scoret mål i hele sin karriere og en kan forstå hvorfor. Han er våken, energisk og har gode bevegelser. Han er en spiller du har forhåpninger til.

- Krisztian Adorjan er en meget god teknisk spiller, men som må bli mer effektiv i sitt spill. Med de kvalitetene han har er han en spiller som bør score regelmessig.