Fornøyd med spillerne

Brendan Rodgers var fornøyd med spillet på White Hart Lane, og trakk fram Steven Gerrard etter kampen. Tror de røde vil kunne klatre på tabellen om de fortsetter som dette.

Liverpoolmanageren var veldig skuffet etter kampen, og var misfornøyd med at laget heller ikke denne gangen var heldig med dommeravgjørelsene.

- Ingenting går vår vei, og slik har det vært hele sesongen. Jeg kunne gått gjennom en haug av straffesparker og offsideavgjørelser som er helt soleklare. Se på Swansea i helgen og bortekampen mot Everton. Borte mot Sunderland skulle vi hatt en straffe, borte mot Norwich skulle vi hatt straffe, og vi skulle minst hatt en her i kveld, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi er veldig skuffet etter å ha dominert kampen. Vi ga bort målene tidlig, og det andre målet kom fra et frispark som aldri skulle blitt gitt.

- Jeg synes spillerne var strålende, og vi ville også vært skuffet om vi kun fikk med oss ett poeng etter å ha spilt så bra. Nivået, tempoet og rytmen var nådeløs. Om vi fortsetter å spille som dette vil vi klatre på tabellen.

Han var spesielt fornøyd med sin kaptein, som har blitt kraftig kritisert etter en svak kamp borte mot Swansea i helgen.

- Steven Gerrard var utmerket i kveld. Lederskapet, pasningskvaliteten, måten han drev laget fremover og ansvaret han tok var meget bra.