Forsvarstale av Johnson

Glen Johnson slår tilbake mot kritikerne som mener at han ikke er god nok defensivt. Backen vet at han ikke hadde spilt på Liverpool og England uten gode defensive ferdigheter.

- Hvis jeg ikke kunne forsvarsspill, ville jeg ikke ha spilt for Liverpool og England. Jeg bare ignorerer når folk sier slikt. Det er bare meninger, og de eneste meningene som betyr noe for meg er klubbmanagerens og landslagssjefens, sier Glen Johnson til Sunday Telegraph.

- Jeg har sagt siden jeg slo gjennom i West Ham at jeg har tro på mine ferdigheter, jeg vet at jeg kan spille i forsvar. Jeg synes det bare er artig når folk sier at jeg ikke kan spille forsvar fordi jeg har bevist gjennom årenes løp at jeg kan det. Jeg tror det bare gir folk noe å snakke om. De må være kritiske til alle. Slik er livet. Men jeg ville ikke ha vært her i dag hvis jeg ikke kunne forsvarsspill. Jeg vet ikke hvilke kamper kritikerne har sett i løpet av årene.

Johnson bryr seg ikke om han spiller back på høyre eller venstre side.
- Jeg har spilt venstreback hele sesongen i Liverpool, men det bryr meg ikke. Jeg er glad for å spille back på venstre eller høyre.