Forventer full innsats

Kenny Dalglish forventer at spillerne hans vil gi alt i morgendagens kamp mot Fulham, og ikke tenke på den kommende cupfinalen. Barrett tror trio spares.

I morgen spilles den utsatte ligakampen mot Fulham, som egentlig skulle vært spilt på den dagen da Liverpool slo ut byrival Everton av FA cupen på Wembley. Til helgen drar Kenny Dalglish og hans menn tilbake til London for å møte Chelsea til finale - men manageren forventer full innsats selv om en ikke har annet enn tabellposisjon å spille for i ligaen.

- Spillere kan like lett bli skadet på trening som i kamp. Jo mer forsiktig du er, jo større sjanse har du for å bli skadet. Det viktigste er å være deg selv og spille slik du alltid spiller, sier Dalglish til The Times.

Tony Barrett i The Times tror han kommer til å spare spillere som Steven Gerrard, Luis Suarez og Andy Carroll til finalen.

- Cupfinalen er så klart kampen etter Fulham, men vi kommer til å velge et lag vi tror er kapable til å slå Fulham først og fremst. Vi har et tyvetalls spillere, og jeg ville ikke nølt med å sette noen av dem påbanen. Vi kommer til å gjøre det vi tror er best for alle. Ikke bare for Stevie og Luis, men for alle.