Forventer samtaler med Rodgers

Det er forventet at Liverpools eiere vil møte med Brendan Rodgers når de kommer til Storbritannia denne uken. Martínez skal være skeptisk til lederstrukturen. Rafa i samtaler med Aston Villa.

Liverpool vil ikke la seg stresse med å ansette en ny manager, selv om Dave Whelan har satt en tidsfrist på muligheten for å sikre seg Roberto Martínez. Telegraph og The Times skriver i mandagens aviser at eierne forventer å møte Brendan Rodgers når de kommer til Merseyside denne uken, selv om han i utgangspunktet sa nei til å bli vurdert til stillingen.

FSG skal være imponert av mer enn bare resultatene Rodgers har fått med Swansea denne sesongen. De og deres rådgivere er også begeistret over fotballen laget har spilt etter opprykket.

Martínez skal i følge Telegraph ha blitt intervjuet av FSG to ganger, men skal være skeptisk til den nye lederstrukturen i klubben. I Wigan er han enerådig over sportslige avgjørelser, og kan selv velge hvilke spillere som skal komme og gå. Det er ikke en mulighet han vil ha dersom han sier ja til å bli med på prosjektet til FSG.

The Times skriver at Martínez må gjennomgå et siste intervju, i tillegg til å bli enig om sine personlige betingelser, dersom han skal bli den nye manageren på Anfield - men Brendan Rodgers seiler nå altså opp som en utfordrer til å ta jobben.

Rafa i samtaler med Villa
Tidligere Liverpool-manager Rafa Benítez skal de siste dagene ha vært i samtaler med Aston Villa om den ledige managerjobben på Villa Park. Lite tyder på at han vil bli intervjuet til stillingen på Anfield, til tross for å være ønsket av en stor del av supporterne.