FSG vurderer å selge Boston Red Sox?

Ifølge FOX Business Network vurderer John W Henry og FSG å selge sin baseballklubb, med en prislapp på rundt en milliard pund. Oppdatert: John W Henry benekter på det sterkeste at man har tenkt å selge Red Sox.

Foxbusiness.com hevder at FSG grubler på om de skal selge Boston Red Sox, og at de har lagt ut følere hos potensielle kjøpere.

Kilder til nettstedet hevder at eierne er usikre på om de har ressurser til å drive både Red Sox og Liverpool FC. De samme kildene mener at Red Sox vil være lettere å selge enn LFC.

Finanstidsskriftet Forbes mener at Red Sox har en verdi på om lag £600M, mens ledelsen i klubben mener at det kan være mulig å få nærmere en milliard pund.

Etter at FSG kjøpte Red Sox hadde man stor suksess ved å vinne World Series i 2004 og 2007, men de siste to sesongene har vært fylt med problemer. For å rette på dette lot man en rekke høyt gasjerte spillere forlate klubben i sommer. Foxbusiness.com legger til at John W Henry gjennom sitt investeringselskap John Henry & Co har hatt et dårlig år.

John W Henry har nå kommet med en kommentar til saken hos Foxbusiness.com: Et salg i noen som helst slags form er noe vi overhodet ikke har tenkt på. Denne artikkelen er uten noe fundament. Angående ikke navngitt kilder: Diskusjoner om salg må ha funnet sted uten tre viktige personer - Larry (Lucchino), Tom (Werner) og meg. The Sox og andre komponenter av FSG er ikke til salgs og vil ikke bli det i overskuelig fremtid.