Fulgte råd fra manageren

Stewart Downing forteller at han tenkte på hva manageren hadde sagt da han scoret mot Gomel igår. Innrømmer at laget hadde marginene på sin side.

Det var hjemmelaget som var det førende laget på Central Stadion igår, men scoringen til Stewart Downing ble kampens eneste. Dermed har Liverpool et godt utgangspunkt foran returoppgjøret på Anfield neste torsdag.

- Ballen kom til meg, og jeg tenkte på det manageren hadde sagt om at jeg måtte komme inn i banen for å få skutt - så det forsøkte jeg på. Heldigvis for meg så gikk den inn, og jeg var fornøyd med skuddet, sier Downing til Liverpoolfc.com.

- Det var en tøff kamp, og det hadde vi forventet. De gjorde det tøft for oss, men vi fikk belønning for tålmodigheten vår. Vi holdt på ballen og fikk belønningen med målet. Vi var heldig til tider, men vår bakre firer forsvarte oss bra.

- De ga oss en god kamp, og med tanke på det fysiske var det bra for oss. Mange av spillerne spilte sin første fulle kamp, så det var en god test, og noe vi hadde behov for med sesongen kun to uker unna.

Downing spilte igår på begge kantene, og sier han ikke bryr seg om hvor på banen han blir brukt.

- Så lenge jeg er på laget så bryr jeg meg ikke. Det er det viktigste. Konkurransen om plassene er stor, og jeg er fornøyd med å spille uansett hvor manageren vil bruke meg.

- Jeg scoret målet da jeg spilte til høyre, men dersom han vil bruke meg på venstre er jeg fornøyd med å spille der også.

Som Jamie Carragher, var også Downing imponert over de tilreisende supporterne.

- Det var glimrende å se dem her. Jeg snakket om det med de andre, og kan ikke tro hvor mye støtte vi får uansett hvilket land drar til. De fortjener skryt for å ha dratt hele den veien, og vi kunne høre dem mer enn hjemmesupporterne. Jeg er glad vi fikk seieren for dem.