Gentlemans-avtale med Jenkins

Swansea-formann Huw Jenkins hevder at Brendan Rodgers har lovet ham å ikke kjøpe spillere fra Swansea før han har sittet 12 måneder som Liverpool-manager.

Jenkins avslører den noe usedvanlige avtalen overfor Talksport, etter at britiske tabloider har spekulert i at Rodgers vil hente spillere som Joe Allen, Ashley Wailiams, Michel Vorm og Gylfi Sigurdsson til Anfield.

- Vi har en viss beskyttelse i forhold til at Brendan skal gå etter våre spillere i startfasen, noe jeg synes er rett og rimelig, sier Jenkins.

- Det vil ta ham en tid å vurdere tingenes tilstand i Liverpool, så jeg er ikke bekymret i så måte. Han har lovet å holde fingrene fra fatet i 12 måneder, fortsetter Swansea-formannen.

- Vi er selvsagt veldig, veldig skuffet over å ha mistet Brendan, men livet går videre. Det er naturlig at han har stor tro på egne evner, og han følte at dersom han ble betraktet som den beste kandidaten så ville han flytte på seg.

- Min lojalitet er selvsagt til fotballklubben, og når vi fikk fatt i Brendan ønsket vi at han skulle jobbe for oss noen år. Men realiteten er at alle har ambisjoner, og noen av disse ambisjonene må realiseres.

- Vi har et godt forhold til hverandre. Vi har håndtert dette på riktig vis med Brendan og Liverpool. Jeg kan selvsagt ikke kommentere selve prosessen. Det var en offentlig prosess, og Liverpool håndterte sine forretninger på en litt annen måte en vi ville ha gjort, men det er opp til dem.