Gerrard bekymret for hjemmeformen

Liverpool har vunnet kun seks av de seneste 24 hjemmekampene i Premier League. Kun to ligatriumfer har kommet på Anfield dette kalenderåret. Selvtilliten kan bli påvirket.

Liverpool har ikke vunnet en ligakamp på hjemmebane siden Chelsea ble beseiret 8.mai. De røde ligger på 14. plass i Premier League, åtte poeng unna en topp fire-plassering og bare tre poeng over nedrykksstreken.

- Det er klart at vi ikke vant nok hjemmekamper foran egne supportere forrige sesong. Vår statistikk på Anfield må bli bedre dersom vi skal havne der vi ønsker når sesongen er over, sier Steven Gerrard til Liverpool Daily Post.

- Det er ikke bare nok å skape gode sjanser – man må ta vare på dem også. Hvis vi kan gjøre det, kommer vi til å klatre på tabellen.

Mot Stoke på søndag ble det en ny frustrerende kamp foran hjemmefansen. Liverpool skapte nok sjanser til å ta tre poeng, men oppgjøret endte målløst.
- I de fleste Premier League-kampene denne sesongen føler vi at prestasjonene har vært bedre enn resultatene antyder.

- Å si slikt etter et poengtap høres ut som en unnskyldning. Men faktum er at sluttresultatet betyr alt i fotball. Den eneste bekymringen for folk er å ta poengene. Noen av resultatene har ikke vært gode nok.

- Når slikt skjer, kan selvtilliten bli påvirket. Du må være bestemt på å holde det gående og gjøre de rette tingene.