Gerrard har signert ny kontrakt

Liverpool FC opplyser at Steven Gerrard har forlenget sin kontrakt med klubben. Kontraktens varighet oppgis ikke. Kapteinen får dessuten en ambassadørrolle i LFC den dagen han legger opp.

Steven Gerrard har i dag forlenget sin kontrakt med Liverpool. Klubben oppgir ikke lenger spillerkontraktenes varighet til media, men hans forrige avtale ville ha utløpt sommeren 2013. Så da må man gå ut ifra at Liverpool-kapteinen er bundet til de røde frem til minst 2014.
- Jeg er veldig glad. Dette er en stolt dag for meg og min familie, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Dette kommer etter en fantastisk laginnsats i går kveld da vi fikk resultatet vi var ute etter. Forhåpentligvis kan vi fullføre jobben om to ukers tid og ta med oss alle våre fantastiske supportere til Wembley for en dag der nede. Det at kontraktsforlengelsen kommer dagen etterpå er toppen av kransekaken. Det har vært 24 perfekte timer.

- Dette er klubben jeg elsker, og det er klubben jeg har støttet siden jeg var ung gutt. Jeg lever drømmen som kaptein i en av de største klubbene i verden. Jeg elsker å komme på jobb hver dag, og jeg elsker de opplevelsene jeg har hatt siden jeg var åtte år og signerte for klubben for første gang. Jeg ville ikke byttet dem ut med noe i verden. Jeg ønsker å ha mer av det og forhåpentligvis få noen flere gode stunder i den røde trøyen.

- Det vil alltid være opp- og nedturer, det er det ingen tvil om ettersom det er en del av det å være en fotballspiller i en toppklubb. Det er viktig at du reagerer bra på nedturer og opplever mer av oppturene. Jeg har tro på at denne klubben beveger seg i riktig retning. Vi har et fantastisk lag. Vi har de riktige eierne på plass og det rette støtteapparatet bak laget vårt, så jeg har tro på at det vil bli flere gode opplevelser i fremtiden.

Gerrard har også blitt enig om å påta seg en ambassadørrolle når spillerkarrieren går mot slutten.
- Det er meget smigrende at klubben har tilbudt meg muligheten til å bli her når jeg omsider legger opp. Forhåpentligvis vil det blir mange år til fordi jeg ønsker å spille så lenge jeg kan. Jeg vil vite det selv når tiden er inne for å legge støvlene på hyllen. Deretter kan jeg forhåpentligvis bli involvert i klubben og være et godt eksempel for unge spillere som er på vei frem.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken