Gerrard og Carroll til Hviterussland

Daily Telegraph melder at Steven Gerrard og Andy Carroll er i Liverpools tropp som reiser til Hviterussland i morgen for bortekampen mot FC Gomel. Raheem Sterling også med.

Andy Carroll er i Liverpools tropp til bortemøtet med FC Gomel. Såfremt det ikke kommer noen akseptable bud før avreise, vil den storvokste spissen sannsynligvis spille mot Gomel.

Brendan Rodgers har få andre alternativer i angrep ettersom både Luis Suarez og Craig Bellamy deltar i OL. Han har tenåringen Adam Morgan, men kan også benytte Fabio Borini. Italieneren har, i likhet med Carroll, lite treningsgrunnlag etter ferien.

Liverpool har ennå til gode å respondere positivt på budet fra West Ham ettersom det avhenger av om Carroll ønsker å slutte seg til London-klubben. Merseysiderne forventer et nytt bud fra Newcastle, men nordøstklubben håper at Liverpool vil akseptere et lavere bud enn West Hams dersom Carroll ikke ønsker å gå andre steder enn til Newcastle.

Det virker som alle parter hører presist det de ønsker i hva som ser ut til å bli en transferssaga. I Newcastle antas det at Carroll bare er interessert i å komme hjem. På Merseyside sies det at Carroll er beredt til å bli værende og kjempe for sin fremtid. I Øst-London tror man ikke at Carroll har utelukket en overgang dit. Hans agent Mark Curtis representerer også West Ham-manager Sam Allardyce, mens Kevin Nolan er en nær venn av Carroll.

Ifølge Daily Telegraph ønsker Rodgers å gi seniorspillere som Steven Gerrard mer spilletid i Hviterussland, og han har derfor inkludert kapteinen i troppen. Han ønsker ikke å matche stjernespillerne for hardt i turneringen, som har lavere prioritet enn Premier League.

Raheem Sterling melder på Twitter at han reiser med troppen til Hviterussland.
- Jeg samler sammen sakene mine. Jeg reiser til Hviterussland i morgen. Har aldri hatt en bedre følelse, skriver Sterling.

To som derimot ikke skal med, er Dani Pacheco og Suso. Sistnevnte er heller ikke påmeldt til 3.kvalifiseringsrunde i Europa League.

- Uheldigvis blir jeg ikke involvert i kampen på torsdag. Jeg vil fortsette å jobbe. Bestandig. En dag så skjer det, twitrer Pacheco.

- Tilbake hos reservene på tirsdag, skrev Suso på Twitter i helgen.