Gerrard skuffet over rødt kort

Steven Gerrard ble utvist for første gang under spill for England mot Ukraina, og mister nå neste kvalifiseringskamp mot lilleputten San Marino. Kapteinen fornøyd med egen innsats.

- Jeg synes ikke det var en eneste stygg takling under hele kampen, mente Stevie G etter at han ble sendt i dusjen i onsdagens kamp på Wembley. Kapteinen ble først vurdert for å ha brukt en albue, før han i sluttminuttene ble straffet for et taklingsforsøk bakfra.

- Det er skuffende for meg da det er mitt første røde kort på 98 landskamper. Men vi spiller mot San Marino i neste kamp, og jeg er sikker på at de andre gutta kan greie den jobben uten meg. Jeg vil være tilbake til bortekampen mot Polen. Jeg er nedbrutt som følge av utvisningen, men jeg er fornøyd med hvordan jeg spilte.

- Vi ønsket å vinne denne kampen. Vi spilte hjemme med publikum i ryggen, slik at vi er skuffet over ikke å ha tatt tre poeng. Når vi først kom under synes jeg likevel vi visste fantastisk viljestyrke og besluttsomhet.

- Vi holdt det gående og, når reservene kom innpå, synes jeg vi skapte flere sjanser. Jeg synes vi fortjente et poeng fullt ut og ut fra sjansene hadde kanskje fortjent enda mer.

- Det var en jevn kamp og du må gi motstanderen kreditt. De har et glimrende lag og jeg tror det blir en av oss som vinner gruppen, det er mitt tips.