Gerrard spent før jubileumskamp

Steven Gerrard er spent før han spiller sin 100. A-landskamp når England møter Sverige til åpningen av svenskenes nye nasjonalarena. Tenker ikke på rekorden til David Beckham.

Steven Gerrard blir kun den sjette engelskmannen til å nå 100 landskamper. David Beckham er utespilleren med flest kamper for England  (115).
- Jeg er spent. Jeg er litt nervøs, noe jeg ikke har vært på lang stund i en England-trøye. Kanskje grunnen er at det blir litt mer oppmerksomhet rundt meg ettersom jeg når en milepæl, sa Gerrard på Englands pressekonferanse tidligere i dag.

- Det blir meget spennende. Jeg kan ikke vente på at kampen kommer i gang. Jeg forsøker å være en drivende kraft, forsøker å få ting til å skje på banen, bistå med målgivende og forsøke å lede ved eksempel for resten av laget.

- Det har vært mange opp- og nedturer i min karriere med England, trolig det samme som mange andre Englandspillere, men jeg føler at det er flere kapitler å skrive også.

- Jeg føler ikke at det nærmer seg slutten. Jeg er meget fornøyd med hvor jeg står for øyeblikket. Jeg er meget fornøyd med min form i en England-trøye. Jeg ser selvsagt frem til å hjelpe dette laget til VM.

- David var en helt for meg.  Han er selvsagt en jeg så opp til. Jeg fikk mange Englandskamper sammen med ham. Det er egentlig ikke veldig viktig om jeg slår Davids rekord eller ikke.  Mitt hovedfokus er å få laget til å kvalifisere seg til neste store mesterskap.