Gerrard utvist

Steven Gerrard pådro seg sitt andre gule kort for kvelden like før slutt, og ble utvist da England kom tilbake og klarte 1-1 mot Ukraina i kveldens VM-kvalifiseringskamp på Wembley.

Ukraina tok en fortjent ledelse seks minutter før pause, men Frank Lampard utlignet på straffespark i det 87.minutt. Bare minuttet senere fikk Gerrard marsjordre etter sitt andre gule kort for kvelden. Scouseren må som en følge av denne utvisningen stå over Englands hjemmekamp mot San Marino fredag 10.oktober. Glen Johnson spilte hele kampen for England i kveld, mens Raheem Sterling som ventet ble benkesliter. Johnson fikk forøvrig se det gule kortet i sluttminuttene.

Martin Skrtel spilte som vanlig hele kampen for Slovakia, som vant 2-0 over Liechtenstein hjemme i Bratislava.

Wales, med Joe Allen tilbake fra sykdom, fikk grisebank i Serbia. Allen ble byttet ut i det 72.minutt. Da ledet serberne allerede 4-1 i Novi Sad. Til slutt ble det hele 6-1, og dermed har waliserne fått den verst tenkelige start på VM-kvalifiseringen med to solide tap.

Nuri Sahin kom inn i det 82.minutt på stillingen 3-0 til Tyrkia over Estland. 3-0 ble også sluttresultatet i Istanbul.

Spania vant 1-0 borte mot Georgia etter en sen scoring. Pepe Reina ble sittende på benken hele kampen. Brad Jones var også benkesliter da Australia tapte 2-1 for Jordan på bortebane. Heller ikke Fabio Borini fikk forlate benken, da Italia vant 2-0 over Malta på hjemmebane.

Luis Suarez og Sebastian Coates er de to siste Liverpool-spillerne som skal i aksjon i kveldens VM-kvalifiseringskamper. Uruguay v Ecuador har avspark klokken 23.30.