Glad for å oppleve Wembley

Jamie Carragher fryktet at han ikke kom til å få spille på Wembley i løpet av sin karriere. Visekapteinen synes det er stort å igjen skulle spille en finale.

Før denne sesongen hadde Liverpool til gode å spille en kamp på nye Wembley, men har med ligacupfinalen og semifinalen i FA cupen allerede spilt der to ganger denne sesongen. På lørdag spiller de røde der igjen.

- Jeg fryktet at jeg aldri skulle få spille på den banen. Jeg spilte aldri på gamle Wembley. Det å spille en cupfinale for Liverpool er spesielt, og vi vet at FA cupen er større enn Carling Cup, sa Carragher i dag.

- Det er fantastisk for klubben, supporterne, manageren og spillerne. Vi har gitt supporterne noe å skryte av, og turer til Wembley. Det er noe vi ikke har hatt på noen år.

Selv om Jamie Carragher ikke skulle starte på lørdag føler han fortsatt at han er en del av det.

- Det er det samme for meg som for alle andre. Jeg tror ikke jeg må gjøre noe annerledes fra resten av tiden min i Liverpool. Bare trene slik jeg trener, og dersom du spiller er det flott, men om ikke så må du støtte laget og respektere managerens avgjørelse.

- Vi vinner sammen. Det betyr ikke noe hvem som spiller, er på benken og kommer innpå. Vi vinner sammen. Dersom vi vinner, vil historien si at Liverpool vant, og vi er alle en del av klubben.