Glad for innhoppet

Jordan Henderson deltok på Englands pressekonferanse i Polen i dag, og sa seg fornøyd med innhoppet han fikk i kampen mot Frankrike.

Nå står Henderson klar til å erstatte veteranene Scott Parker og Steven Gerrard på midtbanen dersom det blir nødvendig også i de kommende kampene.

- Jeg var henrykt over å få et innhopp. Scott og Steve gjorde det svært bra, og begge er skadefrie og klar for å spille hele kampen mot Sverige. Jeg er glad for at jeg fikk spille de siste 15 minuttene mot Frankrike. Det var en flott erfaring, sa Henderson på pressekonferansen.

- Jeg tror det er svært viktig at de to sentrale midtbanespillerne opptrer svært disiplinert, og setter i gang angrepene. Det gjorde de fantastisk bra mot Frankrike, og klarer de å gjøre det samme mot Sverige vil det gå bra, la han til om sine to mer erfarne lagkamerater.

Henderson ble også spurt om hvilke planer han hadde for kvelden.

- Det er viktig at spillerne kobler av og får besøk av familiene sine. Jeg har ingen planer for kvelden, lød svaret.

Midtbanespilleren måtte også svare på spørsmål om sin syke lagkamerat Martin Kelly, som har slitt med et virus de siste dagene.

- Han er på bedringens vei. Han har vært syk, men vil være tilbake i trening snart. Jeg tror det dreier seg om et virus. Det er viktig at han får erfaring ved å være her.