Glad for konkurranse fra ungguttene

Jordan Henderson innrømmer at han er spent på de unge spillerne som er på vei frem i Liverpool, men selv håper han å spille regelmessig fra start fremover.

Jordan Henderson har kun vært på banen i én kamp i Premier League denne sesongen, ett innhopp mot Manchester United. I går spilte han fra start i seieren mot West Bromwich i Capital One Cup. Ytterligere fire kamper i startelleveren har kommet i Europa League.

- Jeg ønsker å spille i hver kamp så lenge jeg er skadefri. Når jeg får sjansen, må jeg sørge for at jeg gjør det rette og forhåpentligvis er i startoppstillingen til helgen, sier Jordan Henderson til Press Association.

- Det er stor konkurranse, men det er bra for en stor klubb som Liverpool, spesielt at de unge spillerne gjør det bra.  Det er det vi trenger, at alle setter press på hverandre.

- Det kommer frem mange unge spillere. De er så entusiastiske og ønsker å gjøre det meget bra. Det er et stort pluss. Hvis vi kan holde det gående og forbedre oss ytterligere, vil vi definitivt gå i riktig retning.

- Assaidi har vært strålende. Han har kommet inn og gjort det meget bra. Han har funnet seg godt til rette. Han gjorde det bra i debuten mot Young Boys, og han har gjort det bra på trening.

- Forhåpentligvis kan vi fortsette å forbedre oss og bli bedre. Det er et stort pluss for oss.

- Sahin viste sin klasse med to avslutninger, han gjorde det bra gjennom hele kampen.

- Vi er fornøyd med kampen. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på det mot Norwich lørdag.