Grunnlaget lagt for større ting?

Kenny Dalglish håper forrige helgs triumf i Carling Cup skal være grunnlaget for at Liverpool kan oppnå større ting. Manageren skryter av Dirk Kuyt.

- Det gjenstår å se om det blir et grunnlag for større ting. Det viktigste er at de vant turneringen, og virkelig satte pris på det. Du kunne se hvor opprømte spillerne var etter seieren, og hvor sterkt samholdet var når de feiret triumfen. De spillerne som var så uheldige å ikke komme med på laget kastet seg inn i feiringen. Dresser og alt mulig fløy over gresset, sier Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Jeg er sikker på at alle ønsker seg tilbake til Wembley på et eller annet tidspunkt. For å komme tilbake dit, vet vi hva vi har å gjøre.

En spiller som ikke lenger er fast i startoppstillingen ble på mange måter den store helten på Wembley, nemlig Dirk Kuyt.

- Alle har hatt muligheten til å bidra til suksessen vi har hatt i Carling Cup. Det gjelder Dirk akkurat som alle andre. Du må ikke spille bra hver eneste uke, men du må ofre deg for laget, og vi kan ikke klage på noen i så henseende.

- Dirk ofrer seg for laget mer enn noen annen. Jo hardere du jobber, jo mer flaks får du. Dirk har jobbet veldig, veldig hardt. Det var flott når han gjorde sitt 50.ligamål for klubben. Han ble matchvinner mot Manchester United. Han har virkelig bidratt. Dirk har kanskje ikke fått spilt like mye som han skulle ha ønsket, men hans innsats setter vi virkelig pris på. Han vil alltid være aktuell for laget, både for oss og for Nederland. Han er en du kan stole på. Vi er veldig godt fornøyd med ham.