Gulacsi hentes hjem

Hull City melder at Liverpool henter tilbake Peter Gulacsi fra låneoppholdet i Championship-klubben nå som det er keeperkrise på Anfield.

Hull City melder på sine offisielle nettsider at Peter Gulacsi blir hentet tilbake til Liverpool fra sitt utlånsopphold hos The Tigers.

Ungareren returnerer til Anfield senere i dag, på grunn av keeperkrisen i Liverpool foran lørdagens semifinale i FA-cupen mot Everton.

Både førstekeeper Pepe Reina og andrekeeper Alexander Doni er suspendert etter å ha blitt utvist mot henholdsvis Newcastle og Blackburn. Det betyr at tredjekeeper Brad Jones er den eneste keeperen i klubben med litt erfaring foran storkampen på Wembley.

Det faktum at Liverpool nå henter hjem Gulacsi fra Hull skulle indikere at han blir en del av Liverpools tropp til helgens semifinale. Da mest sannsynlig som innbytter.

Gulacsi har spilt 15 kamper for Hull siden låneavtalen ble inngått sist sommer. Hull City takker ungareren for innsatsen og ønsker ham lykke til i fremtiden. Det skulle da tyde på at Gulacsi ikke kommer til å returnere til Hull etter semifinalen, og at keeperen dermed har spilt sin siste kamp for Humberside-klubben.

Gulacsi har ikke spilt førstelagskamp for Hull siden nyttårsaften. Han var lenge ute med en kneskade, men er skadefri igjen nå. 21-åringen har fortsatt tilgode å spille offisiell kamp for Liverpool.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.