Hansen frykter spillerflukt

Alan Hansen frykter at Liverpool vil få et problem med å beholde de beste spillere etter at klubben kvittet seg med Kenny Dalglish. Jevnlige managerskifter gir ikke stabilitet.

- Min bekymring er at Liverpool vil få et problem med å beholde de beste spillerne etter at Kenny har forsvunnet, skriver Alan Hansen i Daily Telegraph.

- Etter min mening vil det være mer sannsynlig at spillere som Luis Suarez, Pepe Reina, Martin Skrtel og Daniel Agger hadde blitt værende i klubben under Kenny Dalglish enn under noen andre.

- Forrige sesong var det klart at spillerne sto 100 prosent bak Kenny. Når en manager går, vil det alltid føre til usikkerhet og forvirring. Eierne må raskt finne en ny mann, identifisere nye spillere og beholde de som allerede er der. Den nye sesongen er bare ti uker unna.

 - Ved å foreta et skifte har Liverpools eiere satt listen høyt for den som kommer inn ved at de fast bestemte på å få klubben tilbake i Champions League.

- Kenny vant et trofé denne sesongen og endte på åttende, men hva vil skje om 12 måneder dersom den nye mannen ender sesongen på syvende og uten å vinne noe?

- Hvis de ser etter stabilitet, så vil du ikke få det ved å skifte ut nøkkelpersoner på jevnlig basis.