Håper å få snakke med duo

FSG skal fortsatt ha håp om at duoen Jürgen Klopp og Brendan Rodgers vil ombestemme seg og ha samtaler om managerjobben. Rafa synes det er fint å bli linket.

En snakkesalig Dave Whelan sa i går at Roberto Martínez hadde fått et jobbtilbud fra de amerikanske eierne. Det har i ettertid kilder nær FSG benektet til flesteparten av journalistene som følger Liverpool FC tettest, deriblant James Pearce i Liverpool Echo.

Han skriver at eierne fortsatt har en plan om å intervjue flere kandidater, og deriblant Jürgen Klopp og Brendan Rodgers. Klopp er av de aller heteste managerne i europeisk fotball, etter å ha ledet Borussia Dortmund til cupgull og sin andre Bundesliga-tittel på rad.

Swansea har fått mange beundrere på grunn av sin fotball denne sesongen, og derfor var også Brendan Rodgers en mann FSG ønsket å prate om. Både Klopp og Rodgers sa nei til henvendelsen fra FSG, men Liverpools eiere håper at duoen vil ombestemme seg.

Klubbens eiere vil etter planen dra til Merseyside på tirsdag, for å fortsette samtalene med Roberto Martínez og snakke med andre kandidater.