Håper å slå tilbake

Assistentmanager Colin Pascoe forteller til Liverpoolfc.com at det var meget frustrerende å tapte 3-0 for West Bromwich i ligaåpningen. Nå håper han laget slår tilbake mot Hearts i morgen.

- I første omgang spilte vi bra og skapte en del sjanser, men når du ikke tar vare på sjansene dine vet du hvordan ting vil ende. Jeg syntes vi kontrollerte første omgang og spilte bra, men i andre omgang gikk ingenting vår vei.

Liverpool bestemte seg for ikke å anke utvisningen av Daniel Agger. Pascoe forklarer hvorfor.

- Vi resonnerte som så at dersom FA så på dette så kunne Daniel få en ekstra kamps karantene. Det var grunnen til at vi ikke anket. Det var uheldig for Daniel, men han har tatt det hele fint og vi kommer oss videre.

- Jeg var ikke i særlig humør dagen etter tapet. Jeg snakket ikke med familien i det hele tatt! Slik er fotballen. Når du taper er du ikke akkurat hyggelig selskap.

- Alt som kunne gå galt, gikk galt, så etterpå ga vi bare spillerne beskjed om å beholde troen og fortsette å spille på den måten vi har lagt opp til. Gjør vi det, vil alt bli bra. Guttene har respondert bra, og har jobbet godt.

I morgen kveld får Liverpool sjansen til å slå tilbake etter tapet, når de møter Hearts i Europa League.

- Dette er en veldig viktig turnering. Alle kamper du spiller for Liverpool er veldig viktige. Det blir fullt hus i Skottland, og spillerne ser frem til kampen. Hearts er et av disse bananskallene som vil være oppildnet av å ha trukket Liverpool. Vi ser frem til dette vi også. Det hele skal avgjøres over to kamper, og vi skal være positive og forsøke å vinne der oppe, før vi møter dem på Anfield der vi vil forsøke å gjøre det samme om igjen.

- Vi kommer til å benytte hele vår tropp i Europa League. Det er slik vi vurderer dette. Vi har en fantastisk tropp og fantastiske spillere her, så du må rotere på spillerne når du spiller lørdag-torsdag-søndag. Dette er en mulighet for alle spillerne til å vise seg frem.

- Jeg ser frem til de kommende kampene. I det ene øyeblikket spiller vi europaliga, mens vi i det neste møter Manchester City. Så følger returkampen mot Hearts på hjemmebane, og deretter Arsenal. Dette er fantastiske kamper og lag du ønsker å spille mot. Dette er kamper vi ser frem til.

- Det ga oss også et løft at Martin Skrtel signerte ny kontrakt på mandag. Han er en flott fyr og en god spiller for Liverpool. Han er et fjell der bak sammen med Daniel Agger. Deres partnerskap fungerer godt. Det var fint å se at han signerte kontrakten. Han er en god gutt og veldig profesjonell.

- For meg personlig har det vært en fantastisk opplevelse å komme til Liverpool. Alle har vært så vennlige og hjelpsomme. De ønsker at alt skal være perfekt, så vi trives her. Jeg har funnet et sted å bo. Det er et flott sted. Familien har flyttet opp hit sammen med meg, og ungene skal nå begynne på universitetet. De har funnet et universitet, og har slått seg til ro. Vi ser frem til å bo i Liverpool. Jeg har ikke fått sett så mye av byen ennå, fordi vi har reist så mye med laget. Vi var på sommertur til Amerika og har spilt i Europa League. Men jeg har fått inntrykk av at dette er en vakker by.