Håper på en lang Anfield-karriere

José Enrique håper at han har en fremtid i klubben, etter å ha funnet tilbake til formen den siste måneden. Han er kvitt smertene i kneet.

Tidligere i høst satte Brendan Rodgers spørsmål ved innstillingen til spillere som José Enrique og Stewart Downing. Spanjolen kom til Liverpool forrige sommer, og var en av klubbens beste spillere frem til jul, da formen dalte.

- Du kan ikke bekymre deg for det, sier 26-åringen til Guardian om advarselen fra manageren.

- For å være ærlig, så tror jeg på meg selv, og det har jeg alltid gjort, uansett hvem jeg har spilt for.

Den siste måneden har han spilt i en rolle lenger fremme på banen, og har lignet mer på den spilleren man så i første halvdel av forrige sesong.

- Fotballen har sine forskjellige øyeblikk. Nå føler jeg at jeg spiller bra, og håper jeg kan fortsette med det. Det viktigste er å hjelpe laget så mye som mulig. Frem til desember ifjor spilte jeg veldig bra. Jeg vet ikke hvorfor formen min dalte etter det, men jeg føler jeg nå gjør det bra igjen.

- Du kan ikke leve på det du har gjort før i fotball. Du lever i nuet, og jeg gjør mitt beste. Jeg ønsker å være her lenge. Det er den største klubben jeg har spilt for. Supporterne er utrolige, og jeg trives i byen. Jeg ønsker å spille her i lang lang tid.

José Enrique har slitt med en mystisk kneskade, og har sett Stewart Downing bli valgt som venstreback i enkelte kamper denne sesongen.

- Jeg tenkte ikke så mye på fremtiden min på det tidspunktet. Som spiller så ønsker du bare å spille. Jeg var frustrert i starten, fordi vi ikke visste hva som var galt med kneet mitt. Jeg hadde smerter, men alt så bra ut på undersøkelsene. En dag var smertene bare borte, og nå er jeg glad fordi jeg spiller.

Den tidligere Villarreal og Newcastle-spilleren er begeistret for Brendan Rodgers.

- Han er den beste manageren jeg har hatt i England når det kommer til det taktiske og alt annet. Taktisk er han veldig spansk. Han minner meg om Manuel Pellegrini i Villarreal. Han liker spanske spillere, og de som gir han 100% i hver kamp. Han har en mentalitet som en spansk manager, og det er noe jeg virkelig liker, avslutter José Enrique.