Håper på startplass mot Man U

Jonjo Shelvey håper at han gjorde såpass inntrykk på Brendan Rodgers mot Young Boys at han får tillit fra start mot Manchester United.

Jonjo Shelvey ble byttet inn i det 67. minutt da Liverpool lå under 2-3 mot Young Boys. Midtbanespilleren var med på å snu kampen og nettet to flotte mål i 5-3-seieren.
- Jeg håper at jeg har spilt meg inn på laget til søndag. Jeg vet ikke hva manageren tenker angående den kampen, men etter at han kom inn har han vært førsteklasses med meg, sier Jonjo Shelvey til Liverpool Echo.

- Han har gitt meg muligheter. Forhåpentligvis har jeg tilbakekalt ham i kveld ved å komme inn fra benken og score to mål.

- Det blir ikke større kamper enn å spille for Liverpool mot Manchester United. Det er hva drømmer er laget av. Stemningen på Anfield vil bli elektrisk. Jeg ønsker å være en del av det.

Brendan Rodgers valgte et ungt mannskap mot Young Boys. Suso og Andre Wisdom debuterte for førstelaget.
- Jeg var skuffet over å starte på benken. Da jeg kom inn, ønsket jeg å gjøre inntrykk. Det var flott å få to scoringer og hjelpe laget til seieren vi ønsket for å få en god start i denne gruppen.

- Sjefen var selvsagt ikke fornøyd med at vi slapp inn tre mål på bortebane, men vi fikk vist at det finnes scoringer i denne troppen.

- Folk stemplet det som et svekket lag, men de spillerne som kom inn var ivrige etter å gjøre det bra. Det er en stor begivenhet hver gang du spiller for denne klubben.

- Vi ga 100 prosent. Jeg synes det var en flott opptreden fra de yngre spillerne, spesielt Suso og Andre Wisdom.