Har avslått bud på £20M – krever £27M

The Times skriver at Liverpool har avslått to bud fra Manchester City på Daniel Agger. Det siste budet skal ha vært på rundt £20M. Liverpool skal nå kreve hele £27M for dansken.

Det er Tony Barrett som skriver at Liverpool har gjort det klart for Brian Marwood, Citys sjefsforhandler, at de krever rundt £27M for Daniel Agger. Liverpool anser Agger som en av Europas beste forsvarsspillere, og krever en overgangssum som reflekterer en slik status.

Brendan Rodgers mener at Thiago Silvas overgang fra AC Milan til Paris Saint-Germain for £40M satte standarden, og vil kun gi slipp på Agger om hans prisforlangende blir innfridd.

- Ja, vi har mottatt bud fra City på Agger, men ikke i nærheten av vår verdsetting av spilleren. Du kan bare vurdere å la spilleren gå om klubben drar nytte av det, siteres Rodgers i The Times.

- Vi kan selvsagt miste en toppspiller dersom det bidrar til fremgang for klubben, og at vi tar to eller tre steg fremover som en følge av handelen. Da må vi vurdere det. Men vi ønsker ikke å selge ham, og lar ham kun gå om noen kommer med et vanvittig bud som gjør at vi må tenke oss om to ganger og konkluderer med vi kan styrke laget på en eller to andre plasser. Jeg ønsker på ingen måte å miste en av mine beste spillere.

The Times skriver at Daniel Agger er inkludert i Liverpools tropp til morgendagens Europaliga-kvalifiseringskamp mot FC Gomel på Anfield. Rodgers vil ikke la seg presse til å utelate spilleren fra troppen på grunn av Citys interesse eller klubbledelsens villighet til å selge spilleren.

- Daniel og jeg har hatt flere samtaler. Han vet mitt synspunkt, han kjenner klubbens synspunkt og han ønsker ikke å forlate oss, noe som er flott, sier Rodgers til avisen.

- I min første samtale med Daniel under EM gjorde han det helt klart for meg. Han elsker klubben, og han elsker supporterne. Det var musikk for mine ører. Vi får se hva som skjer.