Har fått forsikringer fra eierne

Brendan Rodgers har fått forsikringer fra eierne om planene fremover. Trenger en eller to spillere med offensiv styrke. Takker supporterne for støtten.

Liverpool ligger på 13. plass i Premier League. Manageren fikk spørsmål om hva som trengs for å klarte på tabellen.
- Vi trenger én eller to spillere, det er så enkelt som det. Dette var vår sjette uavgjortkamp, og i mange av de kampene har vi kommet tilbake etter å ha ligget under. Vi har stor viljestyrke og overlevelsesinstinkt i gruppen. Vi dominerer kampene med ballen, men du trenger materiale, sa Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter 1-1 mot Chelsea.

- Hvis vi kan få én eller to inn i januar som kan hjelpe oss på øvre halvdel av banen, vil vi omgjøre de uavgjorte til seirer. Luis trenger støtten til instinktive målscorere.

- I fjor endte klubben på åttende, Hvis vi kan forbedre det, vil det være fantastisk i forhold til hvor vi står. Det er realiteten til Liverpool, er jeg redd.

- Forhåpentligvis kan vi forbedre oss de neste par årene, og de unge spillerne våre vil bli bedre og bedre.
 
- Klubben har gitt meg utmerket støtte siden jeg kom hit. Eierne har hentet meg og gitt meg forsikringer når det gjelder planene fremover. Dette ville hele tiden bli et vanskelig år på grunn av forventingene til Liverpool.

- Supporterne har vært utmerket, spillerne har gitt meg alt, og forhåpentligvis i løpet av de neste par overgangsvinduene kan vi få tilført gruppen, og neste sesong vil vi bli bedre.

-Supportene er meget kunnskapsrike.  Det kan ikke være lett for dem. Flesteparten av oss kjenner den flotte historien til klubben, men vi kan ikke fortsette med å se i bakspeilet og se oss tilbake. Vi må bevege oss fremover.

- Hvis du ikke får en meget stor investering slik at det skjer noe meget raskt, må du utvikle det, og det er der vi står.

- Jeg er sikker på at supporterne ser det. De har vært meget skånsomme mot meg og laget så langt. Jeg er sikker at de er frustrert til tider, men dere kan se i dag og fra tidligere kamper at støtten har vært utrolig. Som alltid takker jeg dem for det.