Har pratet med veteranene

Brendan Rodgers forteller at han har hatt samtaler med flere av de mest rutinerte spillerne i stallen de siste ukene.

- Jeg kommuniserer stadig med Steven Gerrard via tekstmeldinger og på andre måter. Jeg har snakket mye med Jamie Carragher, og jeg snakket med Luis Suarez her ene dagen. Det var hyggelig. Jeg har god kontakt med et par av de andre spillerne også. Jeg har fått en fin mottakelse av spillerne, sier Rodgers til Liverpoolfc.tv.

Det vil fortsatt gå flere uker før den nye manageren kan jobbe med troppen han arvet etter Dalglish, ettersom flere av spillerne er involvert i EM. Rodgers følger selvsagt med på mesterskapet i Ukraina og Polen, men mesteparten av tiden er gått med til å gjøre seg kjent på Melwood.

- Jeg har sett en del fra EM, men jeg kan ikke si at jeg har sett hver eneste kamp fordi jeg har jobbet her på Melwood til sent på kveld. Jeg prøver å bruke hvert sekund av min tid til å se på muligheter for å ta klubben fremover. Jeg følger selvsagt med på Englands prestasjoner, og spesielt hvordan våre gutter gjør det. Jeg følger også med på hvordan Jamie Carragher gjør det som fotballekspert! Han er en vidunderlig type. Vi hadde en lang samtale etter pressekonferansen. Han er en trivelig fyr, og en vidunderlig representant for denne klubben.

- Det er masse legender i denne klubben, og vi har to som fortsatt spiller i Steven Gerrard og Jamie Carragher. Jeg kan identifisere meg med slike folk. Folk som har lidenskap for klubben og byen.

- Jamie er svært interessert i fotball. Han har en ekte lidenskap for spillet, og elsker fotballen. Jeg er sikker på at han vil fortsette innen fotballen når han er ferdig som spiller. Men enn så lenge vil han ha stor betydning for laget og spillergruppen. Jeg ser virkelig frem til å jobbe med ham.

Rodgers avslører også at han har en gruppe speidere som følger hvert spark på ballen i EM.

- Vi har folk som følger med. I en klubb som denne har vi et nettverk av speidere som følger de store turneringene og andre kamper. Så klubben vil bli holdt oppdatert på alt som foregår.