Henderson hyller Carroll

Jordan Henderson hyller Andy Carroll. Spissen sendte Liverpool til FA-cupfinale med et sent vinnermål mot Everton. Jevn første omgang, men god opptreden av laget etter pause.

Andy Carroll headet inn Liverpools vinnermål mot Everton i det 87.minutt av FA-cupsemifinalen på Wembley. Fire dager tidligere ble han også matchvinner i ligakampen mot Blackburn. Henderson peker på viktigheten av Carrolls bidrag den seneste uken.
- Jeg er i skyene for Andy, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.tv.

- Han jobber hardt på trening hver dag. Jeg synes han jobber meget hardt for laget. Som dere så mot Everton og i forrige uke så scoret han vinnermålet i to store kamper.

- Så dere kan se at kvaliteten finnes, og han har tro på egne ferdigheter. Det er flott å se. Jeg synes han fortjente det. I 1.omgang var det litt jevnt, men i andre omgang kom vi ut og startet meget bra.

- Det var en meget stor kamp for oss, men vi gikk videre til slitt. Vi var litt skuffet over opptredenen i første omgang, men i andre omgang kom vi ut meget bra ut av startblokkene. Vi hadde noen sjanser til å avgjøre, og vi satte dem.

Henderson ser frem til muligheten å spille sin andre cupfinale i sin første sesong i Liverpool.
- Vi vant Carling Cup denne sesongen. Nå er vi i enda en finale. Jeg tror vi fortsatt må konsentrere oss om ligaen og havne så høyt på tabellen som vi kan. Det var en utmerket stemning. Jeg tror alle forventet det. Det var flott å høre "You’ll Never Walk Alone" igjen på slutten av kampen.