Henderson imponert over Shelvey

Jordan Henderson setter sin lit til lagkamerat Jonjo Shelvey når England U21 møter Norge i gruppefinale i EM-kvalifiseringen i morgen kveld.

Henderson, som er kaptein for U21-landslaget, var henrykt over seieren over Aserbajdsjan denne uken, og går nå for en ny trepoenger mot nordmennene i kampen som vil avgjøre gruppen. En kamp som forøvrig spilles i Chesterfield.

- Jonjo var veldig god mot Aserbajdsjan. Han spilte rett bak spissen og så mye til ballen. Han slo en rekke gode pasninger og var sentral i forbindelse med begge scoringene våre, ved å være nest sist på ballen på den første og score den andre mot slutten, sier Henderson til thefa.com.

- Jeg syntes han spilte strålende. Han har vært slik gjennom hele pre-season med Liverpool, så jeg håper han fortsetter slik, fortsetter midtbanespilleren.

England har to poengs forsprang på Norge foran kampen i morgen, og uavgjort er dermed nok til at engelskmennene vinner gruppen og dermed retten om å spille play-off til U21-EM.

- Det var flott å begynne uken med seier i Aserbajdsjan. Vi spilte godt til tider. Vi visste det ville bli vanskelig, så vi var glad for å komme hjem med tre poeng.

- Norge vil bli en vanskelig oppgave for oss. Vi har spilt mot dem en gang tidligere, og fant ut hvor gode de er. Forhåpentligvis fortsetter vi å spille slik vi har gjort tidligere, vinner kampen og dermed gruppen. Vi kommer definitivt til å gå for seier, og så får vi se hva som skjer.

- Engelske landslag har alltid ambisjoner om å vinne turneringer. Vi har gode spillere på alle alderstrinn. Men først må vi nå komme oss til Israel. Det vil være en stor prestasjon i seg selv. Deretter får vi forsøke å nå så langt som mulig, sier 22-åringen.

- Du ønsker å gjøre ditt beste og imponere hver gang du spiller fotball. Det spiller ingen rolle om det er for klubb eller landslag. Det vil være likedan mot Norge i morgen kveld.