Henderson kaptein i viktig U21-kamp

Umiddelbart etter ligacuptriumfen på Wembley satte Jordan Henderson kursen mot Middlesbrough, hvor han skal lede England U21 som kaptein i en viktig EM-kvalifseringskamp mot Belgia.

England leder gruppe 8 i EM-kvalifiseringen med fire poeng ned til Belgia foran kveldens kamp. En seier i kveld vil bety at de unge engelskmennene vil ligge godt an med tanke på å nå EM-sluttspillet i Israel neste sommer.

Henderson er ikke den eneste Liverpool-spilleren i troppen til kveldens kamp i Middelsbrough. Klubbkameratene Martin Kelly og Jonjo Shelvey ønsker også å få revansje for nederlaget mot nettopp Belgia i forrige match.

- Kveldens kamp er veldig viktig. Vi må sørge for å gjøre dette skikkelig, og vinne kampen. Klarer vi det, vil vi befinne oss i en veldig god posisjon i gruppen, uttaler Henderson til Liverpool Echo.

- Vi var uheldige som ikke vant eller fikk med oss det ene poenget i den forrige kampen mot Belgia. Vi spilte en del god fotball til tider, og skapte en del sjanser. Men vi hadde bare ikke dagen, fortsetter han.

- Du vil oppleve skuffelser i fotball, og da må du bare slå tilbake. Det må vi gjøre denne uken. Jeg er lagets kaptein, og må gå foran med et godt eksempel.

- Dette er en veldig viktig kamp for U21-laget. Jeg snakket med Stuart Pearce da laget ble tatt ut for en uke siden, og han sa bare at vi måtte sørge for at guttene var klare for oppgaven og at vi gjør de riktige tingene. Stuart har hatt stor betydning for min karriere. Han har hjulpet meg på mange vis, så jeg kan ikke få takket ham nok.