Henderson våget ikke å se straffene

Jordan Henderson var så nervøs at han ikke våget å se straffesparkkonkurransen i ligacupfinalen. Straffetagerne viste stort mot ved å gå frem for å ta straffespark.

Jordan Henderson hentet hjem sitt første trofé etter en svært spennende finale.
- Jeg klarte ikke å se straffesparkene bli tatt. Jeg var så nervøs, uttaler Jordan Henderson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg må si at spillerne som gikk frem og tok straffe viste stort mot fordi jeg var nervøs bare ved å se på. Jeg kan ikke forestille meg hva de følte, men hver og en av dem viste strålende mot.

- Jeg ville ønsket å ta et straffespark, men det er lett for meg å si nå, antar jeg! Det krever skikkelig mot å gå frem, og alle spillerne fortjener stor honnør for å gjøre det. Det var en flott avslutning på dagen.

Jordan Henderson står med en vinnermedalje bare ni måneder ut i Liverpool-karrieren.
- Det er en flott følelse. Det er en stor ære for meg å vinne mitt første trofé som profesjonell, og slik er det også for noe av de andre spillerne.

- Det er dette du drømmer om når du kommer til en klubb som Liverpool. Det er en drøm å spille på Wembley, å spille finaler og spille på slike fantastiske arenaer.

Liverpool har nå åtte ligacuptriumfer, mens nærmeste utfordrer Aston Villa har fem.
- Når du vokser opp, er du klar over at Liverpool er en stor klubb med store spillere som har vunnet trofeer og medaljer og kjempet om heder. Alle kan se klubbens historie og suksessen den har hatt gjennom årene.

- Det var i mine tanker da jeg sluttet meg til klubben – å følge disse spillerne og spille i store kamper, finaler og anledninger som dette. Vi er stolt over at vi er i stand til det, og vinne enda et trofé for klubben.

- Atmosfæren var fremragende. Supporterne er strålende hver uke, og søndag var det ikke annerledes. De storkoste seg og lagde et høyt lydnivå, og vi koste oss også. Det var en fantastisk dag for alle.