Henderson vil legge siste hånd på verket

Men han nekter å undervurdere Cardiff.

- Vi har slått noen gode lag på veien til Wembley, men Cardiff har også et godt lag. De vil gjøre det vanskelig for oss, sier Jordan Henderson til Liverpools offisielle nettsted.

21-åringen understreker at Liverpool ikke kommer til å ta lett på waliserne.

- De har gode enkeltspillere og et godt lag, så ingen i Liverpool tar noe for gitt. Vi skal forberede oss skikkelig. Det er en finale, og alt kan skje. Vi må bare konsentrere oss om oss selv, påpeker Henderson.

Liverpool satte seg to hovedmål ved sesongstart: Å komme langt i en av cupene, samt havne blant topp fire i ligaen. Derfor har Ligacupen alltid vært prioritert for Merseyside-klubben denne sesongen.

- Fra dag én visste vi at Ligacupen var viktig for oss. Vi ønsket å gå hele veien til finalen, og nå må vi fullføre verket. På søndag gjelder det. Vi må prestere for å ta trofeet hjem til Anfield, sier Henderson.

Sunderland-gutten har startet samtlige Ligacup-kamper denne sesongen - med unntak av 2-1-seieren borte mot Brighton i september. Mot Stoke på Britannia Stadium stod han også for den målgivende pasningen til Luis Suárez' vinnermål.

- Det er en fantastisk prestasjon å nå Wembley, og det er stort for meg å være involvert. Alle ser frem til søndagens finale, og Wembley er en veldig spesiell arena. Mange drømmer om å spille der, og det er kanskje derfor den er så spesiell.

Cardiff slo Championship-kollega Crystal Palace i semifinalen, og waliserne forbereder seg på et av klubbhistoriens viktigste oppgjør. Jordan Henderson forventer at the Bluebirds biter godt fra seg på Wembley.

- Det er mange underdogs som har vunnet finaler tidligere. Vi vet hva som kommer til å skje - at Cardiff kommer ut på gressmatta og spiller deres livs kamp. Men en cupfinale er gigantisk for begge lag. Vi må bare forberede oss så godt vi kan, sier den engelske U21-landslagsspilleren.

Henderson har nytt stor tillit fra manager Kenny Dalglish denne sesongen, og Wearside-gutten har totalt fått 31 kamper med liverbirden på brystet. Han er svært takknemlig for tilliten Liverpool-bossen har vist ham.

- Det gir meg selvtillit. Jeg var forberedt på hva jeg gikk til da jeg skrev under for Liverpool, og jeg trives godt her. Jeg vil fortsette å nyte fotballen, jobbe hardt og fortsette å utvikle meg. Supporterne her er fantastiske, og det er flott å gi noe tilbake til dem og resten av klubben ved å nå finalen, avslutter Henderson.