Henter Dan Smith fra Crewe

Crewe Chronicle melder at Liverpool har sikret seg den 16-årige midtbanespilleren Dan Smith fra Crewe. Merseysiderne betaler visstnok £300000 pluss ytterligere etter antall kamper.

Liverpool har hentet 16-årige Dan Smith fra Crewe Alexandra. «The Railwaymen» hadde håpet å beholde midtbanespilleren med aldersbestemte landskamper for England etter at overgang til Manchester City falt sammen, men nå har Liverpool sikret seg talentet. De røde betaler etter rapportene £300000 for 16-åringen, men ytterligere tilfaller League Two-klubben ved antall kamper spilt.

- Vi er naturligvis skuffet over at Dan har bestemt seg for å signere for Liverpool, sier Crewe-talsmann Rob Wilson til Crewe Chronicle.

- Klubben har mottatt et ikke oppgitt beløp, men får mer ved fremtidige kriterier. Vi ville imidlertid ha foretrukket å se ham spille for vårt førstelag.

Smith, som opprinnelig kommer fra Staffordshire, kom til Crewe i en alder av 11 år. Han viste stor fremgang og har fått aldersbestemte landskamper for England. Han signerte lærlingekontrakt med klubben, men så snart at fremtiden lå et annet sted. Smith har brukt Twitter til å annonsere sin overgang. Han la ut et bilde av seg selv sammen med manager Kenny Dalglish og teksten: «Signerer for Liverpool.»

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken