Hillsborough: siste mulighet til å bidra

Ved sesongstart setter vi sluttstrek for innsamlingen vår til nytt Hillsborough-minnesmerke. Vi har nå passert kr 92.000,- - totalt ca kr 139.000,- Hvis du vil bli med å bidra må du derfor gjøre det nå!

Medlemmene i Supporterklubben har nå bidratt med fantastiske kr 92.000 i vår innsamling til nytt minnesmerke for Hillsborough.

Tidligere i sommer kunngjorde Supporterklubben at den bidrar med £5000 til det nye minnesmerke for de omkomne på Hillsborough – som vil få en sentral plassering i sentrum av Liverpool. Samtidig startet foreningen en innsamling blant medlemmene og det har per 15. august kommet litt over kr 92.000,- på kontoen.

Totalt er det dermed da kr ca 139.000,- totalt på bok til HJC.

Vi har fått veldig god drahjelp av Liverbirdsklubbene underveis. Bergen er foreløpig siste klubb som har gitt en bra slump penger. Eller har vi også fått verdifulle bidra fra Steinkjer, Ålesund, Stjørdal, Egersund, Mandal og Hamar. Det er fint hvis andre klubber også ønsker å bidra til et minnesmerke som kommer til å bli stående på sentral plass i byen til "evig tid".

Alle som ønsker å bidra kan gjøre det til vårt kontonummer: 7874.05.29802 og merke det med «Hillsborough».

Vi setter sluttstrek for innsamlingen i morgen - fredag 17. august.

Takk for alle bidrag som kommer!