Hodgson stolt over at Gerrard når milepæl

Roy Hodgson er stolt over at Steven Gerrard vil få sin 100.landskamp under hans ledelse når England møter Sverige på onsdag.

Steven Gerrard blir den sjette spilleren gjennom tidene som når den milepælen.
- Enhver som når 100 landskamper for sitt land må ha vært en meget gode spiller, uttaler Roy Hodgson ifølge Liverpoolfc.com.

- Jeg er henrykt over at jeg kommer til å være landslagssjefen som gir ham den 100. landskampen fordi jeg anser det som en ære. Det blir hyggelig dersom du er personen på benken den dagen.

Da Roy Hodgson ble ansatt som landslagssjef, utpekte han umiddelbart Steven Gerrard som landslagskaptein.
- Hans ferdigheter gir ham en enorm respekt i gruppen, og det er viktig. Det som gir ham et fortrinn foran mange andre er hans modenhet, hans totale dedikasjon til fotball og det faktum at han er beredt til å gi av sin tid til andre spillere, hjelpe deres sak og gjøre alt som forventes av en kaptein.

- Du trenger ikke å være demonstrativ. Tidligere har det vært visse kapteiner som har fremstått demonstrative, men det har vært mange veldig gode kapteiner gjennom årene som ikke har vært demonstrative.

- Jeg er ikke interessert i at Steven skal være demonstrative. Jeg vil at han skal gjøre jobben: lede laget på banen og sørge for at vi gjør de tingene som vi har arbeidet med, og utenfor banen skal han være der for spillerne og være en link til resten av gruppen.