Hughes frykter Liverpools stjerner

QPR-manager Mark Hughes frykter Liverpools stjernespillere med Luis Suarez i spissen, foran onsdagens ligakamp på Loftus Road. 48-åringen tror imidlertid ikke at Anfield-klubben klarer å komme inn blant topp fire.

Hughes merket seg at Luis Suarez ble skadet like før slutt i gårsdagens kvartfinale mot Stoke.

- Forhåpentligvis spiller han ikke, ettersom han er meget viktig for dem. Vi vil studere elementer av hans spill, ikke minst hans styrker, og forhåpentligvis leverer vi den defensive prestasjonen som kreves, uttaler Hughes til London24.

Liverpool ligger på sjuendeplass i Premier League foran onsdagens kamp. De er fem poeng bak Newcastle på sjetteplass, men har spilt en kamp mindre enn Geordiene.

- Det kan bli vanskelig for dem å ta igjen lagene foran dem på tabellen, men de vil nok gjøre et realt forsøk. De er en europeisk toppklubb, og deres mål og ambisjoner vil alltid være å spille mot de beste i Europa. Det forlanges Champions League-fotball.

- De gjorde jobben mot Stoke. De har mye talent i spillergruppen, og mange valgmuligheter. Men uansett hvem vi møter på hjemmebane, må vi begynne å diktere begivenhetene.

Hughes har ingen nye skadebekymringer foran onsdagens kamp.

- Det ser bra ut. Sett bort i fra de langtidsskadde spillerne er situasjonen nesten uforandret. DJ Campbell er tilbake i trening igjen, men kampen mot Liverpool kommer for tidlig. Han har trent styrke, men trenger et par uker på å komme i form igjen.

- Heidar Helguson er ikke tilbake i trening ennå, men vi håper å få grønt lys fra kirurgen snart.

QPR har ikke vært i aksjon på ni dager, og Hughes håper pausen skal ha gjort underverker for hans spillere.

- Vi har holdt oss på treningsfeltet, men vi har gitt spillerne litt hvile ettersom vi har hatt muligheten til det. Jeg forventer at vi går ut i hundre på onsdag.