Hvilte spillere tilbake

Brendan Rodgers tror Liverpool vil ha stor fordel av at flere seniorspillere fikk hvile i midtuken når de røde møter Manchester United i morgen.

Steven Gerrard, Luis Suarez, Pepe Reina, Daniel Agger, Martin Skrtel og Joe Allen var alle igjen hjemme på Merseyside da Liverpool møtte Young Boys. Alle seks vil være tilbake i troppen mot Manchester United.
- Jeg tror de vil ha en fordel av å ikke ha reist. Selvsagt fortsatte de å trene, men vi så mot Manchester City etter at vi hadde hvilt spillere i bortekampen mot Hearts at spillerne var friske og la ned en meget, meget god prestasjon, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi lot en rekke spillere være igjen. Mange av dem blir involvert fra start i søndagens kamp. Vi ser frem til å se dem legge ned en frisk, energisk opptreden.

Det er alltid mye oppstyr rundt møtene med Manchester United, og spesielt denne gang når Liverpool FC skal vise respekt overfor de 96 omkomne i Hillsborough-tragedien.
- Det er viktig å spille med hodet. Det kommer til å være mange følelser knyttet til kampen, noe som er normalt når Liverpool møter Manchester United.

- Vi skal spille på våre styrker. Vi analyserer alltid motstanderens styrker og svakheter, men nøkkelen for oss er å prestere slik vi kan og spille vårt spill. Hvis vi kan klare det – kontrollere, dominere og sette press på ballen – vil vi ha en god mulighet til å vinne.

Liverpool står med to poeng på fire ligakamper hittil denne sesongen
- Lagånden er meget sterk. Selvtilliten er meget, meget stor. Vi har spilt noen kamper vi burde ha vunnet.

- Én eller to av kampene har kanskje ikke gått etter planen, men det er en del av utviklingen. Det er fortsatt meget tidlig. Vi har bare spilt fire av 38 kamper. Jeg vet at spillerne i gruppen vil bli sterkere ettersom ukene går.

- Neste kamp er alltid den viktigste. Nå som Young Boys-kampen er ute av veien, kan vi forhåpentligvis ta med oss momentumet til søndagens kamp og få et resultat.

Rodgers tror støtten fra The Kop kan bli ekstra viktig mot United.
- Supporterne er virkelig vår ekstra mann, det er det ingen tvil om. Anfield er en spennende plass å spille fotball, spesielt i store kamper.

- Supporterne er fantastiske. Jeg har bare opplevd noen hjemmekamper, men supporternes lidenskap ruller ut fra tribunen og ut på banen.

- Hvis de gir oss den støtten som de har gjort siden jeg kom hit første dag, kan det bli en meget spennende kamp for oss. Hjemmeformen kommer til å bli viktig. Dette er en stor kamp. Hvis de kan stå bak laget som de har gjort, vil det gi oss en stor sjanse til å få et resultat.