Hvor blir det rød fest?

Søndag klokken 17.00 spiller Liverpool ligacupfinale på Wembley. Noen sitter ringside mens de fleste av oss må innta kampen via TV-skjermen. Sjekk hvor røde venner samles og lager Liverpoolfest!

Vi vet at mange Liverbirdsklubber og utesteder kommer til å stelle i stand til rød fest søndag. Send oss kort info om hvor og når din klubb eller din gjeng samles til finalefest. Vi oppdateres listen frem mot «kick off» fortløpende.
Send oss infoen du vil ha publisert til [email protected]

 Oslo Liverbirds
Tempest Pub i Tordenskjoldsgate er Liverbirds Oslos faste tilholdssted, og selvfølgelig skal lokalene fylles til kamp og fest! Tempest har reduserte priser i baren, og man kan også få kjøpt seg god mat.
Dørene åpnes kl. 1300, og det er bare å ta turen ned så tidlig som mulig for å skaffe seg plass, og å starte oppkjøringen til kampen! Vi ses på Tempest!

Liverbirds Halden
Liverbirds Halden ser kampen på sin faste pub «Absolute Bar». Kommer til å bli mye folk, så møt opp i god tid. Ta med skjerf, flagg, etc og farg puben rød!
Muligheter for å kjøpe Liverbirds Halden skjerf for medlemmer.

Volda
I lille fjordvakre Volda samles studenter fra hele landet på Rokken studenthus for å se finalen. Vi har bar, storskjerm, mange deilige sofaer og stemning over taket! Liverpool fansen samler seg som regel til de aller fleste kampene, men under finalen blir det en spesiell ramme rundt det hele med quiz og håp om en folkefest!

Liverbirds Lofoten
Liverbirds Lofoten samles på klubbhuset til Leknes FK (Ligger like ved kunstgressbanen) for å se finalen på søndag. Møt opp alle som har et rødt hjerte :)
Walk On!

Mandal
Liverpool Supporterklubb Mandal (som er den offisielle møteplassen for ekte Liverpool supportere i Mandal) viser som vanlig alle kampene våre kjære røde er involvert i. Vi satser på en stor festaften hvor vi vinner et etterlengtet trofè. Det blir pølsefest så vi oppfordrer både barn og unge til å stille opp. Vi viser som vanlig kampen på storskjerm hvor alle har full oversikt. Men møt opp i god tid, her blir det fullt!

Liverbirds Tønsberg
Liverbirds Tønsberg samles på sitt faste møtested "Kong Sverre". For de som ikke er kjent ligger det nede i byen ved McDonald's. Vi ønsker velkommen til alle "røde venner". Det blir finale på storskjerm og flere flatskjermer. Mulighet for matservering og "noe godt i glasset". Vi lover god stemning og resultatquiz. Besøk oss på Facebook, Liverbirds Tønsberg hvis du lurer på noe.

Kristiansand Liverbirds
På søndag møtes de fleste røde på vår stam-pub 'Up Town', men noen vil nok vil nok også bruke vårt andre møtested som er 'Harveys'. Det anbefales å møte i god tid på begge plasser pga det blir sendt 2 kamper fra PL. Utd og Arsenal er bla involvert før vår kamp...
Uansett, Up Town og Harveys åpner kl 14, og liv blir det! Walk on!

Stadlandet
Vi som er ekte røde supportere på Stadlandet skal benke oss i klubbhuset ved Stadlandet stadion for å få med oss denne historiske finalekampen. Frå kl. 16.00 er showet i gang! Stadion her på Stadt vart forøvrig opna av Bruce Grobbelaar sommaren 2008 in person.  ENDELIG etter no fleire “magre år” har vi Liverpool supportere i lag med spelarar og manager på vårt Liverpool nådd ein finale!!!
Vi gler oss til søndag og ser fram til ein festelig stund forran tv`n med sjølvsagt mange flotte angrep og mååål for dei røde.

 Tromsø Liverbirds
Alle som har lyst til å se Carling-Cup finalen på søndag sammen med oss i Liverbirds Tromsø, er hjertelig velkommen til den herlige stampuben vår "Bastard Bar"! Bastard ligger midt i sentrum av Tromsø, vis-à-vis Nerstranda Senter (Strandgata 22)! Dørene åpner kl.14.00, og det vil som vanlig være supre medlemspriser på det du måtte foretrekke i glasset! Vi er garantister for god stemning, og vil du bidra selv, er det helt topp! Vi håper på mange bortemål på Wembley, slik at vi tar den første cuptriumpen vår siden 2005/2006-sesongen! Møt opp i rødt, og med skjerpet og klar stemme, så gjør gutta sikkert jobben på banen!! YNWA

Ålesund
Kampens vises såklart på Ålesunds rødeste utested, Vega. Vi vil åpne dørene kl. 14.00, og frem til kamp start vil vi gjøre både en rød quiz og tippetips med premier. Reduserte priser i baren fra 14.00-16.00. Velkommen til rød fest på Vega American Rockbar ! YNWA

Liverbirds Larvik
Larvik Liverbirds blir som alltid på Tic Tac Sportspub under kampen. Garantert mye folk så lønner seg være tidlig ute om man vil ha sitteplass. Medlemskap gir visse fordeler. Sending starter 16.30, men flere av oss er på plass alt time`s tid før det. Y N W A

Liverbirds Eiker
Liverbirds Eiker er helt nystartet og møtes på Mjøndalen Gjøstgiveri.  Det vil bli medlemspriser i baren. Velkommen til festforestilling hos oss. Puben åpner kl 13:00 så ingen grunn til å sitte hjemme

Farsund Liverbirds
Det blir stinn brakke og gode medlemspriser i baren søndag på «Jochums Pub». Cato reiser til Wembley Stadium og musene danser igjen på bordene. Husk og møt tidlig hvis du vil ha sitteplass. Resultattips med premie før avspark. Velkommen til rød fest på Pøbben.

Liverbirds Numedal
Vi samles på vår faste møteplass i puben på Veggli Vertshus kl. 16.30. Det blir som vanlig resultattipping. Mat og drikke til medlemspriser. Gamle og nye røde medlemmer ønskes velkommen!

Liverbirds Lillehammer
Liverbirds Lillehammer arrangerer quiz med flotte premier og visning av finalen på søndag i det nye Liverpool-rommet på Lillehammer Bryggeri(Elvegata 19) Lillehammer Bryggeri serverer egen fotballmeny denne dagen.
Dørene åpner kl 15.30. Quiz-start ca kl 16.00. Ta med dine Liverpool-venner og møt opp!

Liverbirds Trondheim
Dougie og Three Lions Pub har laget eget arrangement for søndagens cupfinale. Liverbirds sitter samlet rett innenfor døren. For 250,- får du Burger meny og en drikke og ikke minst kampen på storskjerm. Liverbirds Trondheim har for rabatt og billett må betales i puben på forhånd. Melde seg på gjør man enten på facebookgruppen til liverbirds Trondheim eller på epost direkte til [email protected]. Kom og bli med å farge puben rød. YNWA

Thailand
Det blir finalefest på "The Irish Embassy" på Ko Lanta i Thailand på søndag.....klokka er 23 når kampen starter her nede, så da blir det fullt trøkk på "ambassaden".
Koselig om andre for tiden emigrerte LFC-supportere dukket opp også. Snakket med noen irer og engelskmenn som dukker opp.

Kløfta Liverbirds
Da er vi endelig tilbake på Wembley, hvor vi skal spille finale mot Cardiff. Finn fram finstasen og møt opp på Hydranten (Jessheim) for å støtte vårt kjære Liverpool til å hente hjem pokalen. YNWA!

Kirkenes Liverbirds
Liverbirds Kirkenes møtes som vanlig på «Ritz» og følger sendingen fra avspark. Vi håper alle røde venner i området møter opp og følger kampen samme med oss.

Liverbirds Mosjøen
Liverbirds Mosjøen møter på sin vanlige stampub Onkel Oskar i Mosjøen sentrum!! Muligheter for å få seg ein velsmakende pizza + nåkka godt i glasset. Vi skal skape go cupstæmning, og alle er velkomne. Møt opp tidlig for å få god plass. Regner med stinn brakke. YNWA

Bergen Liverbirds
Liverpool er i sin første cupfinale på nye Wembley og sin første finale siden seieren i FA-cupen 2006. På motsatt banehalvdel står walisiske Cardiff fra The Championship.
Dette skal selvfølgelig overværes på Scotsman, og dørene åpner klokken 12.00. Det vil være loddsalg og -trekninger hele dagen, quiz og annet moro. Så kom tidlig på Scotsman for å komme i skikkelig finalestemning sammen med Liverbirds Bergen. Husk på at lokalet fylles fort, så det kan være lurt å komme så tidlig som mulig:)

Liverbirds Aalesund
Førstkommende søndag er det klart for finale på Wembley. Kick-off er kl. 17.00 norsk tid, Shankly's åpner dørene allerede kl.15.30.
Dette blir moro! Bli med når vi tar årets første pokal.

Skien Liverbirds
Etter å ha slått ut Exeter, Brighton, Stoke, Chelsea og Manchester City, er det klart for møte med Championship laget Cardiff. Liverpools første Wembley match siden 1996. Vi har vært i finalen i Cardiff noen ganger, men ikke vært på Wembley siden 1996.
Vi møtes som vanlig på: New Mets Sportsbar, Henrik Ibsensgate 4, 3724 Skien.
Regner med fullt hus her, så kan være lurt å være tidlig ute.

Liverbirds Romeriket
Søndag 26/2-12 Kick-off kl. 17.00 er det duket for Ligacupfinale på Wembley mellom Liverpool – Cardiff. Etter at Liverpool har kjempet seg igjennom til en finale er fantastisk, og med det vil vi prøve å samles på Republic i Lillestrøm. 
Liverpool har ikke vert på Wembley siden 1996, og sin første finale siden seieren i FA-cupen 2006. Så vi ser fram til en knall finale med stor tro på at Liverpool skal ta sin første pokal i år :D

Liverbirds Egersund
Liverbirds Egersunds samles på «Corner». Medlemspriser i baren. Velkommen til rød fest i Egersund.

Spiceboys Kristiansund
Liverpool-supporterne i Kristiansund møtes på Christian bar midt i Krustiansund sentrum søndag kl 16.15. Vi skal farge hele byen rød og hvit. Oppfordrer samtlige Liverpool-supporter og møte opp i Liverpool effekter å bli med på festen. Her vil det bli stinn brakke av feststemte Liverpool-supportere. Det vil bli mange overraskelser og dette er festen som ingen med hjerte i Liverpool kan gå glipp av. Bli med å del de magiske øyeblikkende med andre helfrelste supportere. Du finner mer informasjon på vår hjemmeside www.spiceboys.no eller på vår side på facebook Spiceboys.

Liverbirds Hallingdal
Klubben ladar opp med årsmøte kl.15.30, for deretter å nyte ein spennande finale. Samling i sportsbaren på Pers hotell. Resultattipping og mykje moro.

Liverbirds Fredrikstad
Liverbirds Fredrikstad har hele Fredrics til finalen mellom Liverpool - Cardiff. Det vil bli holdt tippekonkurranse, og det blir mulig å få handlet seg det flotte profiltøyet vårt. Medlemmer av Liverbirds Fredrikstad får kjøpt drikke til 49,- kr og pizza til 99,- kr ved åvise frem medlemskortet. Medlemskort blir trykket denne helgen. Kommer tilbake til mer info om hvordan du kan hente ditt medlemskort. Vi skal fylle helle Fredrics, så vær tidlig ute. Håper vi ses!

Liverbirds Bodø
I Bodø kan du se kampen på sportsbaren 'The Match Bar' i Dronningens gt. 26. Vi i Liverbirds Bodø skal sørge for en fantastisk stemning! Denne dagen blir HELRØD! Vi tipper resultat før kampen. Vinneren blir overrasket;) sjekk ut www.liverbirdsbodo.no for mer informasjon.

Liverbirds Ytre Sogn Og Sunnfjord
Liverbirds Ytre Sogn Og Sunnfjord har arrangement på Lavik Hotel denne dagen, startar med medlemsmøte kl. 15. og opplading til kamp frå 16.30.
Live overføring på storskjerm av sendinga rundt og med kampen. Her kan du komme med heile familien, ta sundagsmiddagen i hyggeleg selskap, og få med deg at Liverpool sikrar årets fyrste pokal. Det blir sal av supporterartiklar, konkurransar og aktivitetar for born, her kan alle vere med å heie Liverpool fram.

Liverbirds Gjøvik
Dessverre fikk vi ikke til et arrangement for alle i alle aldre. Men vi håper at de som kan komme vil stikke innom Totos Bar på søndag. Her blir det stemning. Også ”IGjøvik avisa” vil stikke innom, så det vil bli publisert i avisa litt om hvor ihuga vi Liverpool Supporterne kan bli. Og om Liverbirds Gjøvik.

Liverbirds Valdres
Vi er i startfasen på å starte ein Liverbirds klubb i Valdres som vi vil kalle Liverbirds Valdres.
Så vi har ordnet eit møtested på Fagernes som vi skal samles å se kampen! 
Plassen heter Fagernes Gjestegård (Stasjonen Pub). I henhold til facebookgruppa vår ser det ut til å bli bra med folk!

Vennesla Liverbirds
Vennesla har endelig fått en egen sportsbar som heter Hr. Direktør Sportsbar. Vi vil samle alle røde til en heidundrende fest søndag kl 17:00.  Dørene åpner kl 13:00.
Vi er i startfasen av Liverbirds Vennesla, så håper så mange kommer som mulig.

Liverbirds Stavanger
Vi samles på Stavanger Sportscafé til en helrød festaften. Caféen holder åpent hele dagen, og vi anbefaler folk å møte opp tidlig for gode plasser. Det vil bli tipping av resultat med røde premier, og Liverbirds-priser i baren for medlemmer. Møt opp og bli med på å gjøre vår første cupfinale på fem år til en minneverdig opplevelse!

Tavli i Nydalen (Oslo)
Ikke mange barer har oppbygd tribune foran storskjermen! Ta turen til Tavli for å møte mange feststemte røde supportere - blant annet Oslo Liverbirds. Vi har 3 skjermer og plass til 200stk på kamp! Godt leske og mye god mat på menyen, vi spanderer litt snacks! Garantert topp stemning, åpner 1300.
Se event på Tavli på Facebook.

Toten Liverbirds
Endelig finale igjen! (håper på en til i mai)
Møt opp på Lena Pub litt før kl 1700 søndag sammen med andre røde og nyt dagen!
Åpent for alle aldersgrupper så her blir det fullt.

Liverbirds Ottadalen
Liverbirds Ottadalen samles på bowlingen i Vågå. Her blir det full fyr som vanlig.
PS: Cardiff-supportere er også velkomne.

Liverbirds Mo i Rana
Liverbirds Mo i Rana samles på Koks for å se ligacupfinalen. Der varmer vi opp fra klokken 14.30 med hjemmeseier til Norwich på Carrow Road. Lokalene blir garantert velfylte og stemningen høy. På tide med en Wembleytittel.

Otta
På Holmen Sportsbar på OTTA blir det full cupfinalefest med gode priser og topp stemning!

Marna Café (Mandal)
På Marna Cafè i Mandal blir det supersøndag hvor vi kl 14.30  viser storkampen mellom Arsenal og Tottenham. Så og endelig etter noen års venting viser vi Liverpool i finale mot Cardiff fra kl 17.00.
Restauranten har 9 store skjermer, og man ser virkelig godt.
Supersøndag tilbudet er valgfri mineralvann på kjøpet til en av våre Marna Burgere.
Selvfølgelig fri entre, men vær tidlig ute. Her blir det fullt hus. Velkommen.

København
Hvis I er i København så kom forbi Southern Cross Pub i Løngangsstræde.
Fadøl kr 30,-, Guiness, ovs kr 35,-.
Masser af Liverpool fans og god stemning.

Århus (Danmark)
Her sker det i Århus Danmark:-)
Les mer på våres Facebookside.

Elverum
I Elverum møtes vi på «The Grill» for å se kampen på søndag. Mange TV skjermer med både god mat og drikke. Bordbestilling om ønskelig på 47177171.

Hamar
RedHeds Hamar (Liverbirds Hamar) samles som vanlig på vårt stamsted, Hamar Sports Bar, midt i Hamar sentrum. Vi bygger opp til vår vanlige (og denne gang enda bedre) gode stemning hele dagen. Det røde hjørnet er på plass i 14 tiden og utover dagen regner vi med å fylle hele puben rød til randen. Møt tidlig opp og ta med dere sangstemmen!
Velkommen skal dere være! YNWA.

Liverbirds Asker
Vi i Liverbirds Asker ønsker dere alle velkommen på Bar(t) (under Peppes i Askers entrum). Vi åpner på Bar(t) kl. 15.00. Viser litt klipp fra tidligre kamper, synger og koser oss fram til kampstart.
Spiser Pizzza, tar noe godt og drikke på. Stor Pizza til pris av liten til alle medlmer av Liverbirds Asker. Ved avspark kl 17.00 regner vi med at det er stinn brakke og at vi er klare til kamp.
The Queen live's in London, but the KING recides at Anfield.