Hvor blir det rød fest 5. mai?

Det nærmer seg FA-Cup finale på Wembley. Noen sitter ringside mens de fleste av oss må innta kampen via TV-skjermen. Sjekk hvor røde venner samles og lager Liverpoolfest!

Lørdag 5. mai,  klokken 18.15 spiller Liverpool FA-Cup finale på Wembley mot Chelsea.  Vi vet at mange Liverbirdsklubber og andre kommer til å stelle i stand til rød fest . Send oss kort info om hvor og når din klubb eller din gjeng samles til finalefest. Vi oppdateres listen frem mot «kick off» fortløpende.

Send oss infoen du vil ha publisert til [email protected]

ÅLESUND
Det blir fullt hus på «Shankly's», med Kent Bergersen og Amund Skiri som gjester hos Liverbirds Aalesund. Nystekte vafler a la Ronny hører med til cupkamper! Nye medlemmer er velkommen, dørene åpner kl.16. Dette er også åpningsfesten av vårt nye lokale.

KONGSBERG
Liverbirds Kongsberg ønsker velkommen til finalefest førstkommende lørdag på stamstedet Privat Café og Bar i Storgata 4. Dørene åpner klokken 14:45, og FA-cup finalen fra 2006 mellom Liverpool og West Ham vil bli vist som oppvarming fra klokken 15:00. Etter denne kampen, ca klokken 17:00, vil det bli kjørt en kort quiz for grupper på 4-5, hvor 1. premien er en flaske sprudlevann. Sendestart fra Viasat Studio er klokken 17:15, med avspark i årets finale en time senere. Det blir vennlige priser i baren og rimelig finalesnacks, samt Vip Lounge for betalende medlemmer av Liverbirds Kongsberg, med mulighet for reservering av plasser. Møt opp i god tid - her blir det mye folk! Sjekk ut Liverbirds Kongsberg på Facebook for mer info.

VOLDA
På studenthuset Rokken i Volda blir det Liverpoolfest lørdag 5. mai! Gratis inngang.
Bli med og kos deg med finalen i lystig lag. YNWA!

HAMAR
RedHeds Hamar (Liverbirds Hamar) treffes som vanlig på vårt stamsted Hamar Sports Bar, midt i Hamar sentrum. Møt opp tidlig og med sangstemmen på plass! Etter kamp feirer vi (forhåpentligvis) med pizza til gamle og nye medlemmer. You'll Never Walk Alone!

SKIEN
FA-cup finalen vil være på Mets sportsbar i Skien. Mets er vennkapsbar med The White Star pub i Liverpool, og det forventes god stemning og fullt oppmøte med røde! Vi var der under Carling cup-finalen og stemningen var bedre enn forventet. Vi sang "You'll never walk alone" på vår hals. For en dag. Og en ny dag kommer. Lørdagen venter, og det var veldig godt vi alle har fått fri fra de nitriste arbeidsplassene våre. Vi prioriterer Liverpool. Alltid. YNWA!!

TRONDHEIM
Dougie og Three Lions har bestemt seg for å ta 350,- for inngang og tilgang til finalen. Liverbirds Trondheim har klart å forhandle oss til 100,- i rabatt og får da en bacon cheeseburger på billetten samt en valgfri drikke.
Puben arrangerer også en eller annen konkurranse mellom de to lagenes supportere. I tillegg følger vi opp suksessen fra årsmøtet og semifinalen med utlodding av signerte effekter fra 23 Foundation. Styret har fått gratis inngang til kampen og vil derfor legge 1750,- kroner i doneringen som går til støttefondet. Dette tilsvarer 6 inngangsbilletter.

TROMSØ
Alle som har lyst til å se FA-Cup finalen på lørdag sammen med oss i Liverbirds Tromsø, er hjertelig velkommen til den herlige stampuben vår "Bastard Bar"! Bastard ligger midt i sentrum av Tromsø, vis-à-vis Nerstranda Senter (Strandgata 22)! Dørene åpner kl.15.00, og det vil som vanlig være supre medlemspriser på det du måtte foretrekke i glasset! Vi er garantister for god stemning, og vil du bidra selv, er det helt topp! Møt opp i rødt, og med skjerpet og klar stemme, så gjør gutta sikkert jobben på banen!! YNWA

KRISTIANSAND
Liverbirds Kristiansand innbyr til FA-cup fest på Uptown førstkommende lørdag. Fra kl 1600 serveres gratis pizza til alle medlemmer, sånn at man får lagt grunnlaget for den feiringa som kommer resten av kvelden. Medlemskap kan tegnes i puben og vil også gjelde for neste sesong. Frem mot kampen varmer vi opp med tidligere storkamper på skjermene og rød musikk i høyttalerne.
Møt opp i god tid. Puben åpner kl 1200.  

VALDRES
Liverbirds Valdres Møtes opp på Fagernes Gjestegård! Møt opp og bli med og lage fest! Det blir "snille" priser på øl og mineralvann te klubbens medlemmer!Før kamp blir det liverpool sanger over anlegget så det blir bra med trøkk til kampen starter!

GREÅKER
Olavs Pub samler Liverpoolsupportere til vorspiel fra kl. 14.00. Viser gamle legendariske Liverpooløyeblikk. Forfriskninger til fotballpriser. Liverpool blir vist på alle skjermer. Kom tidlig – for her blir det fullt.

TYNSET
Tynset Liverbirds arrangerer Rød Fest på Stasjon', Tynset, i forbindelse med FA-cupfinalen mot Chelsea 5. mai. Oppstart klokken 1500. Om været tillater det flytter Valon ut skjermen, og kampen vises utendørs. Trubadur er også booket for å få opp stemningen frem til kampstart. YNWA!  

YTRE SOGN OG SUNNFJORD
Vi i LYSOS arrangerer festaften på Lavik Hotel under cupfinalen. Åpent frå ca. 17.00.
Det vert overføring på Storskjerm, og vi har plass til mange Liverpool venner denne dagen. Fyll opp bilen, bussen og kom til Lavik laurdag den 5 mai for å sjå Liverpool hente heim «bøtte» nr. 2 for sesongen !!
Hotellet har åpent for servering heile dagen/kvelden! Vi er glad for om dei som kjem kan gje ei melding om dette til 99281401, vår Facebook side eller vår heimeside, så har vi eit utgangspunkt å signalisere til hotellet.

TOTEN
Liverbirds Toten møtes på "Grill" i Lena Sentrum. Stor HD lærett- og mange vanvittige Liverpool supportere samles for en fantastisk rød kveld!

KLÆBU
Nyetablerte Liverbirds Klæbu samles til kamp i eget hovedkvarter på Strøket, Tine Bugges vei 3. Dørene åpner kl.15.00, og før kampen vil vi vise historiske tilbakeblikk av tidligere bragder, for å komme i den riktige stemning!

Det vil bli anledning til å få kjøpt både pizza og god drikke i forbindelse med arrangementet. Fri entrè! Alle Røde Venner ønskes hjertelig velkommen til cupfinalefest! For oppdatert program og informasjon, se www.liverbirds-klabu.com

BODØ
Liverbirds Bodø vil pynte til fotball- og FA cup-fest på The Match Bar i Dronningens gt 26 i Bodø sentrum. Er du Liverpool supporter lover vi god stemning. Sitt ikke hjemme, kom og opplev god stemning, dette blir nesten som å være på Wembley!

GJØVIK
Liverbirds Gjøvik møtes på «Totos» på Gjøvik.

OSLO
Tavli (Nydalen)
Tavli åpner kl. 1300 og er oppe til 0100. Ikke mange puber har så bra fotballstemning som Tavli med sine drakter og skjerf som dekker tak og vegger rundt TRIBUNA foran storskjermen! I tillegg har vi 2 flatskjermer som dekker resten av lokalet. Senest på El Clasico huset den sjarmerende lokalfotballpuben 150 stormende fornøyde fotballentusiaster! Velkommen til fest!

VENNESLA
HR. Direktør Restaurant & Sportsbar
Storskjermer i HD kvalitet, Alle rettigheter.
Fri entre - 18 år leg.

Vi viser selvsagt årets viktigste kamp for Liverpool supportere, dette blir garantert en spennende kamp, og er en utrolig viktig kamp å vinne for de røde etter denne sesongen fylt med uflaks.
Vi vil lage en god atmosfære med allsang til kjente låter og gjør puben rød, Å håper vi kan gjøre dette til en uforglemmelig dag. 

 ASKER
På Bar(t) i kjelleren under Peppes Pizza i Asker sentrum (vis a vis jernbanestasjon i Asker). Dørene åpnes 15.00 i et lokale pyntet helrødt.

Vi synger, viser gamle kampklipp, varmer opp og har det gøy fram til kampstart. Nye og egen Pizza meny i anledning, nye navn på pizzaene med nytt innhold!
Vi har måltips og håper på mye annen moro. Storskjerm + 5 tv’er så alle ser.
NB. Vær tidlig ute, begrenset antall sitteplasser.

TØNSBERG
Liverbirds Tbg har cupfinale vorspiel og fest på «Kong Sverre Sportsbar» fra kl.15.00 lørdag 5. mai. Vi gjør vårt for å fyre opp stemningen med GODE priser i baren, quiz, konkurranser og gamle finaler på skjermene. Vi håper å se gamle og nye røde venner som kan lage knall stemning og pushe gutta fram mot årets andre trofe. Søk opp Liverbirds Tønsberg på Facebook for mer informasjon.

KØBENHAVN
Der er rød fest på Southern Cross Pub, Løngangsstræde fra kl. 13.00 frem til kl. 05.00 næste morgen.
Alm fadøl: 35 kr før kl. 20 og 40 kr. efter kl. 20 Guiness, kilkenny & Stella: 40 kr. før kl. 20 OG 45 kr. efter kl. 20.
Masser af Liverpool fans, god stemning og masser af Liverpool musik på anlægget.

SARAS TELT (OSLO)
Saras telt åpner lørdagen 5 mai klokka 1100 og holder åpent til midnatt.
Saras Telt stiller med sine to storskjermer samt det settes opp endel 50´ tommere rundt omkring i lokalet i tillegg til storskjermene. Liverpool-videoer når skjermene er oppe samt Liverpoolmusikk og oppbygging til kampen med avspark 1815.

Saras stiller med egen meny for dagen med reduserte priser på burgere og pizzaer samt nedsatt pris på Carlsberg flaske-øl.

Det vil bli 2x Storskjermer og vertfall 2x 50” skjermer satt opp i lokalet.

FOTBALLFEST (LARVIK)
"Båt 1"-bygget på Heggdal er stedet. To storskjermer på hver seg ca 30 m2, musikk og høy stemning er rammebetingelsene. Før kampen settes det opp hoppeslott for de minste. For de litt større blir det salg av øl og mineralvann, herunder også noen matbiter i form av pizza.

Det er plass til et par tusen Liverpool-supportere (selvsagt gir vi også et lite hjørne til en og annen fra Chelsea...) eller nysgjerrige fotballsupportere som ikke har fått laget sitt til finalen. Rammene vil også være gode selv om det ikke skulle bli "fullt hus".
 
Arr. start kl.16.00.
Båt1 bygget, Hegdalveien 167, 3261 Larvik
Billettpriser på nett inkl.gebyr:
Voksen:kr 260,-
Familie 2+2:kr 540,- (gjelder kun for to voksne og to barn- dersom fler barn, kjøp familibillett først, deretter ekstra barnebillett(er). Gjennomføres i to transaksjoner).
Barn: kr 110,- (Barn under 18 år må se kampen på storskjerm i eget område - utenfor alkoholserveringsområdet).
Biletter kjøpes på http://www.larvikhk.no/
Ved kjøp i døra på kampdag: V: kr 280,.- / Fam.: kr 600,- / B: kr 130,-.

SENTRUM SCENE (OSLO)
Stort lerret/HD kvalitet - konsertlyd - alle rettigheter - stor kapasitet/plass til alle
Fri entré - 18 år leg.
Dører åpner: Kl. 16:00

Vi viser den spennende finalen i årets FA-CUP fra England. På Sentrum Scene kan du oppleve Liverpool vs Chelsea i noe som ligger an til et klassisk oppgjør mellom to store klubber i finalen i verdens eldste turnering.

Etter at over 700 lag har prøvd seg står vi igjen med to topplag på Wembley denne lørdagen i som omtalt, denne viktigste cupen i England. Bli med på en tradisjonsrik fotballopplevelse på Sentrum Scene med godt drikke i alle varianter, varme pølser, knall lyd og HD bilde.