Ikke sikkert Shelvey blir lånt ut

Liverpool Echo skriver at det langt fra er sikkert at Liverpool FC kommer til å låne ut Jonjo Shelvey, selv etter at Steven Gerrard er skadefri igjen.

Blackpool og Middlesbrough ligger langflate etter Jonjo Shelvey, og håper å få låne midtbanespilleren så snart Steven Gerrard er kvitt sine hamstringproblemer. Liverpool-kapteinen kan være tilbake i spill igjen allerede mot Sunderland kommende lørdag, men det er langt fra sikkert at Kenny Dalglish gir slipp på Shelvey av den grunn.

Liverpool Echo skriver at Shelvey fort kan komme til å spille en aktiv rolle på Anfield de kommende ukene. Liverpool skal nemlig spille fem kamper i løpet av to uker nå. De møter i tur og orden Sunderland, Everton, Stoke (FA Cup), QPR og Wigan i tidsrommet 10-24.mars.

Kenny Dalglish ønsker ikke å ha for få alternativer på den sentrale midtbanen i denne perioden. Shelvey har spilt to kamper fra start og har fire innhopp fra benken etter at han kom tilbake fra lån hos Blackpool mot slutten av november. Men for det meste har London-gutten varmet benken.

Det er ikke usannsynlig at Shelvey kommer til å figurere i startoppstillingen til Liverpools reservelag i ettermiddagens miniderby på Goodison Park. En kamp som har avspark klokken 15.00 skandinavisk tid, og som blir viste live på LFC TV.