Imponert over Chelsea

Jamie Carragher og Steven Gerrard er imponert over formen Chelsea har vist de siste ukene. Kapteinen tror det er 50-50 hvem som vinner.

Etter at Chelsea sparket Villas-Boas og ga Roberto Di Matteo det midlertidige ansvret har det virkelig løsnet for Chelsea, som i tillegg til FA cupen kjemper om å komme blant de fire beste i ligaen og å vinne Champions League. I kveld møter de Newcastle på Stamford Bridge. Carragher er imponert over hva den nye sjefen på Stamford Bridge har fått til.

- Han har kommet inn og gjort en kjempejobb - det er alt du kan si. For øyeblikket ser det ut som han gjør alt rett. De har store spillere, og har hatt et godt lag over lang tid nå, og de kjemper alltid om trofeer, sa Carragher på dagens pressekonferanse.

- Vi har spilt noen store kamper mot Chelsea over de siste årene. De er i form. Vi så alle kampen deres i Barcelona, og du må bare ta av deg hatten for dem.

- De har oppnådd noe som klubb som spillerne alltid vil huske, men dette er en annen kamp, og vi er desperate etter å vinne.

Steven Gerrard tror det er 50-50 hvem som vinner på lørdag.

- Chelsea har et rutinert lag fullt av kvalitetsspillere. Jeg tror de små detaljene vil bli avgjørende, om hvem som får de store avgjørelsene og hvem som har marginene på sin side.

- Jeg synes ikke det er stor forskjell på kvaliteten på lagene. Det er to gode lag, og jeg tror det er 50-50 hvem som vinner i helgen.

Han tror ikke Chelsea sin Champions League-finale to uker etter blir avgjørende, og at de vil ha den i bakhodet.

- Jeg er sikker på at Chelsea-spillerne vil glemme å tenke på Champions League og topp fire når kampen er i gang, men om ikke så vil det kanskje være til vår fordel.

- Vi kan ikke få gjort noe i ligaen, og har ikke noe annet å tenke på, så vi kan fokusere fullt og helt på denne kampen, uten at jeg tror det vil utgjøre noen stor forskjell.