Info til reisende

Metropolitan Police har kommet med en melding til begge lags supportere foran Carling Cup-finalen på søndag. En risikerer bøtelegging for offentlig drikking, og begge lags supportere er tildelt puber i Wembley-området.

Det er ventet mer enn 70.000 Liverpool og Cardiff-supportere til Wembley for søndagens Carling Cup-finale. Mange vil trolig samles i andre deler av London før de drar opp til Wembley, men for de som skulle befinne seg i området rundt stadion har Metropolitan Police kommet med en melding, spesielt rettet mot drikking av alkohol.

Dersom en blir tatt for drikking utenfor sonene hvor dette er tillat kan man bli bøtelagt opp mot £500. Pubene i området rundt stadion som vil slippe inn røde supportere er:

The Torch
1-5 Bridge Road

Crock of Gold
23 Bridge Road

Moore Spice
Wembley Retail Park

Blue Check Café
12-13 Empire Way

Premier Lodge
Bridge Road

Rim Zim
1 Empire Way

The Parish
120 Wembley Park Drive

First Class Sports Bar
125 Wembley Park Drive

Piri Piri Sports Bar
33-39 Bridge Road

The Green Man
Dagmar Avenue

Røde supportere som må gå langs Olympic Way (tidligere Wembley Way) når de kommer ut fra undergrunnstasjonen Wembley Park, og vil bli guidet til å gå på venstresiden som sender dem til østsiden av stadion, som er den røde delen av tribunen. Jubilee Line og Metropolitan Line går begge til Wembley Park. Supportere blir oppfordret til å ikke ha billettene sine synlig før de entrer stadion, for å unngå tyveri.

Også Virgin Trains har kommet med en melding når det kommer til alkohol på søndag. De melder at det ikke vil være tillat å drikke alkohol på togene som går fra Liverpool til London i tidsrommet 08.00 ti 12.00 på søndag.