Ingen suksess for legendene i Thailand

Liverpool har deltatt med et «legendelag» i Standard Chartered EPL Masters-turneringen i Thailand i helgen. Det gikk ikke så bra. De røde vant ikke en eneste kamp.

Kampene ble spilt på Impact Arena i Bangkok. Liverpools lag, som ble ledet av John Barnes som manager, gikk på tre strake nederlag, trass i at Robbie Fowler gjorde fem mål i løpet av turneringen.

Liverpool tapte 4-2 for Thailand All-Stars i sin første kamp. Zico gjorde hat-trick for vertene før pause. Mål fra Phil Babb og Mark Walters ga de røde håp om å ta igjen det tapte, men vertene økte til 4-2 mot slutten.

I den andre kampen spilte Liverpool mot et Manchester United-lag ledet av Viv Anderson, med blant annet Andy Cole og David May i startoppstillingen. Liverpool lå under 4-1 ved pause, men Robbie Fowler gjorde hat-trick i andre omgang, og fikk også et mål feilaktig annulert. United vant til slutt 5-4.

Etter to strake tap var Liverpool uten sjanse til å nå finalen. I den siste kampen møtte de et ungt EPL All-Stars og tapte 3-2. Fowler gjorde begge målene.

Thai All-Stars vant turneringen på straffespark-konkurranse mot EPL All-Stars etter 4-4 ved ordinær tid.

- Du ønsker å vinne hver gang du trekker en Liverpool-drakt over hodet, men ting fungerte ikke for oss i dag, sier Phil Babb i en kommentar til Liverpoolfc.tv.

- Robbie scoret noen fine mål, og er et enda større idol her borte enn i Liverpool. Jeg håper fansen ikke ble så alt for skuffet, legger han til.

- Støtten fra fansen var utrolig, og det var flott å møte mange av dem før turneringen startet, da vi hadde en økt der vi signerte autografer. Forhåpentligvis kommer vi tilbake og gir dem mer å juble for en annen gang.