Inter U19 - Liverpool U19 3-2

Inter var i føringen mesteparten av denne kampen, og ledet 2-1 ved pause. Krisztian Adorjan scoret begge Liverpools mål.

Liverpool U19: Belford, McLaughlin (Peterson 64), Smith, Sama, Jones, Baio, Ibe, Roddan (C), Sinclair (Gainford 76), Adorjan, Pelosi.
Ubenyttede reserver: Heaton, Fulton, Trickett-Smith, Maguire, Lussey.
Gule kort: McLaughlin, Sama

Inter U19: Dalle Vedove, Donkor, Bianchetti (C), Pasa, Mbaye, Benassi, Duncan, Belloni (Terrani 82), Acampora, Garritano (Olsen 92), Forte (Colombi 82).
Ubenyttede reserver: Smug, Zaro, Gugliemotti, Gabbianelli
Gule kort: Pasa, Duncan

Kampen sendes i opptak på LFC TV og LFC Online klokken 20.00. Jerome Sinclair, Lloyd Jones og Yalany Baio er hentet opp fra U18. Liverpool har tre overårige (født i 1993)i startoppstillingen - Stephen Sama, Craig Roddan og Krisztian Adorjan.

16.min 1-0 FORTE: Langt fremspill. Jones feilbedømmer og stusser ballen mot eget mål. Forte scorer alene med Belford.

33.min 1-1 ADORJAN (str.): Liverpool får straffespark etter at Jerome Sinclair blir lagt ned. Adorjan tar ellevemetersforsøket og plasserer ballen helt nede ved keepers høyre stolpe.

40.min 2-1 BELLONI: Innkast. Sama feilberegner spretten og kommer på etterskudd. Innlegget fra Liverpools høyre kant kan settes i mål fra kort hold av Belloni.

Pause: Liverpool har til tider blitt utspilt av Inter. Italienerne leder fortjent til pause. Mange balltap av de helrøde. To forsvarstabber skaper målene til Inter. Jerome Sinclair knapt nær ballen. Adorjans straffesparkscoring gir imidlertid Rodolfo Borrells mannskap håp om poeng.

79.min 3-1 GARRITANO: Garritano blir spilt fram på høyresiden av straffefeltet og skyter lavt forbi Belford og inn ved motsatt stolperot.

89.min 3-2 ADORJAN: Jordon Ibe ble lagt ned like utenfor 16-meteren etter en fin forsering. Krisztian Adorjan sender ballen over muren og keeper greier bare å slå ballen videre opp i krysset.

Sluttrapport: Et ungt Liverpool ble bokstavelig talt et nummer for små i denne kampen, hvor man slet mot fysisk sterkere motstandere og med det tempoet hjemmelaget satte opp. Inter fortsatt å presse det første kvarteret av 2.omgang, men hvor man stort sett fikk sine sjanser på frispark i nærheten straffefeltet og som ble dårlig utnyttet. Liverpool hadde en periode midtveis i omgangen hvor man greide å holde mer på ballen og komme litt fram på sidene. Spissen Jerome Sinclair, som blir 16 år i morgen, var da nære på et par ganger. Først da keeper reddet på et skudd fra skrått hold, og så da han nesten fikk tåa på et innlegg fra Ibe. Inter økte da man kom ganske enkelt fram på Liverpools venstreside, og hvor en fikk til en god avslutning. En fin forsering av den aktive Jordon Ibe ga Liverpool et frispark rett utenfor straffefeltet i sluttminuttene, og Krisztian Adorjan scoret sin andre for dagen.