Interesse for Joe Allen

Brendan Rodgers håper at man nå er nærme flere nye kjøp, og antyder at Joe Allen hos Swansea er en av dem man kjemper om å få til Anfield.

Fabio Borini er klar for Liverpool og i går innrømmet Brendan Rodgers at det også var gjort henvendelser til Fulham angående et mulig kjøp av Clint Dempsey. Det har også gått rykter om at Joe Allen hos hans foregående klubb Swansea er høyt på ønskelisten. Rodgers skal ha en muntlig avtale med waliserne om ikke aktivt å søke etter tidligere elever hos de helhvite, men Liverpool ønsker å være med hvis en aktuell spiller kommer på markedet.

Hos Swansea har det også kommet signaler om at dersom en storklubb kommer med et bud man knapt har råd til å si nei til vil man være klar til å selge, og det gjelder også Liverpool. For 22-årige Allen har det vært antydet en prislapp på £15M.

- Jeg har et utmerket forhold til Swansea, men hvis noen av deres spillere er på markedet ønsker vi å være med, forklarer Brendan Rodgers om Joe Allen til Daily Telegraph. – De respekterer det. Han (Allen) er en meget talentfull spiller, noe alle vet, men foreløpig er det ikke noe mer enn det. Når spillere kommer til en klubb som Liverpool, da er det aldri rett fram.

- Det vil alltid være noen barrierer og vanskeligheter. For øyeblikket, blir det forhandlet om flere mulige transfermål.

- Vi håper vi er nærme noen avtaler. Jeg behøver å vurdere de spillerne vi har og få oversikt, å hente inn noen som kan friske opp troppen.

- Som manager ønsker du nye spillere inn så fort som mulig, men det viktigste er å ha dem på plass før sesongen begynner. Hvis vi får til det, da har vi gjort vår jobb.