Jakter tredje seier på rad

Liverpool U18 jakter sin tredje seier på rad når de er vertskap for Manchester City lørdag formiddag.

De røde har vunnet sine to siste kamper, mot Fulham og Middlesbrough, og skal nå prøve å hevne 2-0 nederlaget for City for halvannen måned siden. Kampstart på akademiet i Kirkby på lørdag er klokken 11 lokal tid.

- Vi hadde ingen kamp forrige helg, men guttene har beholdt fokus og har trent hardt, forteller U18-trener Steve Cooper til Liverpool Echo.

- Selv om vi tapte mot Manchester City tidligere i sesongen, leverte vi faktisk en god kamp den dagen. Et par feil kostet oss dyrt til slutt, fortsetter han.

- Spillet har vært bra hele sesongen, og de siste ukene har vi også fått resultatene vi har vært ute etter. Guttene er stinne av selvtillit.

- Det pleier alltid å bli gode kamper mot City, så vi ser frem til å møte dem igjen. Spillerne har jobbet veldig hardt, og har vist gode holdninger. Vi kan ikke forlange mer enn det av dem. Forhåpentligvis klarer vi å omsette alt det gode arbeidet i tellende resultat i kampen.

Liverpool vil ha forsvarsspiller Lloyd Jones tilbake etter landslagsoppdrag med Wales U19, men Nathan Quirk, Jack Dunn og Jordan Williams er alle fortsatt ute med skader.

- Vi må klare oss uten noen få spillere, men det er ikke noe problem. Det gir andre en mulighet til å vise seg frem. Det er hva profesjonell fotball handler om, kommenterer Cooper.